Το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί, η εκδοχή της απόπειρας αυτοκτονίας συγκεντρώνει μικρές πιθανότητες – Όταν συνέλθει ο άντρας, αναμένεται να δώσει εξηγήσεις

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να καταλήξουν στο τι ακριβώς συνέβη στις 3:30, τα ξημερωματα της Τρίτης, και ο γόνος γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας των Αθηνών, βρέθηκε απο το μπαλκόνι του 3ου ορόφου στην τέντα του 1ου ορόφου της πολυκατοικίας της οδού Τσακάλωφ.

Το μυστήριο περιπλέκεται ακόμη περισσότερο καθως πέφτοντας, γέμισε η τέντα και ο δρόμος χαρτονομίσματα που κουβαλούσε πάνω του ο 35χρονος και που ξεπερνούσαν τις 50.000 ευρώ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν οτι το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας εχει αποκλειστεί, η εκδοχή της απόπειρας αυτοκτονίας συγκεντρώνει μικρές πιθανότητες και το σενάριο που εξετάζεται είναι η πτώση του γνωστού Αθηναίου να οφείλεται σε ατύχημα.

Έτσι, οι αστυνομικοί προσπαθούν μέσα απο μαρτυρίες συγγενών και φίλων να δουν σε τι κατάσταση ήταν τον τελευταίο καιρό ο 35χρονος και τι συνέβη το ξημέρωμα της Τρίτης στο διαμέρισμα της οδού Τσακάλωφ.

Άλλωστε, ο ένοικος που μυστηριωδώς προσγειώθηκε στην τέντα του διαμερίσματος του 1ου ορόφου, «φορτωμένος» με 50.000 ευρω, είναι ένα πολύ γνωστο προσωπο στην κοσμική Αθήνα, γόνος μεγάλης επιχειρηματικής οικογένειας στον χωρο της ένδυσης που η πορεία του τις τελευταίες δεκαετίες είναι επιτυχημένη.

Πλέον, οι αστυνομικοί περιμένουν, αν και δεν σημειώθηκε τραυματισμος να συνέλθει απο το σοκ και να δωσει εξηγήσεις για την περίεργη πτώση απο το διαμέρισμα της οδού Τσακάλωφ.

Ένα πολυτελές διαμέρισμα του ‘30 ανακαινισμένο, με ιδιαίτερα υψηλή αισθητική, ακριβές επιλογές σε έπιπλα και εικαστικές δημιουργίες που φιλοξενεί μια πλούσια συλλογή απο σπάνια ιερατικά αντικείμενα.

Εκείνο που ερευνάται τώρα είναι κάτω απο ποιές συνθήκες σημειώθηκε η πτώση και αν εμπλέκονται και άλλα προσωπα που ήταν μαζί με τον 35χρονο, όταν συνέβη το περιστατικό.

Πηγή:protothema.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author