Αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο του εγκλήματος στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης  INTIME NEWS

Ο 34χρονος που αναζητείτο από τις Αρχές του μήνα και εκφράζονταν ακόμα και φόβοι για τυχόν αυτοκτονία του, εντοπίστηκε σε τυχαίο έλεγχο στην Τούμπα, καθώς περιφερόταν στην περιοχή και κρίθηκε ύποπτος.

Έληξε το θρίλερ της αναζήτησης του 34χρονου μητροκτόνου που στις αρχές του μήνα δολοφόνησε την μητέρα του πυροβολώντας την με καραμπίνα στο κεφάλι.

Πρωινές ώρες σήμερα εντοπίστηκε και συνελήφθη στην περιοχή της Τούμπας στην Θεσσαλονίκη. Ο 34χρονος που αναζητείτο από τις Αρχές του μήνα και εκφράζονταν ακόμα και φόβοι για τυχόν αυτοκτονία του, εντοπίστηκε σε τυχαίο έλεγχο στην Τούμπα, καθώς είχε βρει καταφύγιο σε μία οικοδομή και κρίθηκε ύποπτος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στην Πιερία σκότωσε την μητέρα του όπου την είχε οδηγήσει με το μισθωμένο αυτοκίνητο και συγκεκριμένα στην παραλία Κορινού και στη συνέχεια την μετέφερε στην Χαλκηδόνα, όπου παράτησε το αυτοκίνητο με την νεκρή μητέρα του και έφυγε.

Σημειώνεται ότι όταν οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εντόπισαν τα στοιχεία του μισθωτή του αυτοκινήτου που είχε νοικιαστεί πριν περίπου δύο μήνες από το έγκλημα, μέσα στο οποίο βρέθηκε το πρωί νεκρή η 71χρονη γυναίκα με εξ επαφής πυροβολισμό στο κεφάλι από καραμπίνα, έφτασαν στην διεύθυνση του σπιτιού του στην ίδια περιοχή.

Το έγκλημα έγινε τη νύχτα που είχε περάσει. Κατά την διάρκεια της κατ’ οίκον έρευνας που ακολούθησε, οι αστυνομικοί βεβαιώθηκαν απόλυτα πλέον για την ενοχή του γιου του θύματος.

Εντόπισαν την καραμπίνα που σημαίνει ότι μετά το έγκλημα ο 34χρονος επέστρεψε έστω και για λίγο στο σπίτι του και ένα ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο ανέφερε ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα και τα ψυχολογικά προβλήματα της μητέρας του, προσφέροντας έτσι μία έμμεση ομολογία στις Αρχές. Σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτά ήταν και τα πρώτα λόγια που είπε στους αστυνομικούς μετά την σύλληψή του, αποδίδοντας την πράξη του στο γεγονός ότι δεν άντεχε άλλο τα ψυχολογικά προβλήματα της μητέρας του.

Έκτοτε η Αστυνομία τον αναζητούσε δίχως να καταστεί εφικτός ο εντοπισμός του και εκείνος όπως προέκυψε όλο αυτό το χρονικό διάστημα περιφερόταν και έβρισκε καταφύγιο σε υπαίθριους και κοινόχρηστους χώρους. Για την υπόθεση αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις με την ολοκλήρωση της έρευνας.

Πηγή:news247.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author