Η Χριστουγεννιάτικη Αθήνα, στολισμένη και φωταγωγημένη, από drone (vid)

Φαντασμαγορική είναι η χριστουγεννιάτικη Αθήνα όπως την κατέγραψε drone από ψηλά. 

Νυχτερινή, στολισμένη κι απαστράπτουσα η Αθήνα από ψηλά, όπως καταγράφεται σε εικόνες από drone.

Παρά την έντονη δημόσια αντιπαράθεση φέτος για τον στολισμό κάποιων από τις κεντρικές οδούς του κέντρου, η Αθήνα φωταγωγημένη και στα γιορτινά της, παραμένει φαντασμαγορική.

Οι εικόνες από βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ομάδα του Up Stories επιβεβαιώνουν πως η Αθήνα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις μεγάλες μητροπόλεις του κόσμου. Το βίντεο καταγράφει την καρδιά της πόλης, τη φωταγωγημένη Βουλή, το δέντρο της πλατείας Συντάγματος, τις στολισμένες Πανεπιστημίου, Σταδίου και Βασιλίσσης Σοφίας

Ο Δήμος Αθηναίων ανακοίνωσε πως αυτή τη χρονιά φωταγωγεί εορταστικά την πόλη όσο ποτέ στο παρελθόν. Φέτος, ανταποκρινόμενες στην πρωτοβουλία «Υιοθέτησε την Πόλη σου», 19 εταιρίες, ιδρύματα, φορείς και σωματεία ανέλαβαν να στολίσουν και να φωταγωγήσουν για την περίοδο των εορτών, αντίστοιχα σημεία της πόλης.

«Η συνεργασία με τους 19 δωρητές που συμμετέχουν στον στολισμό της πόλης, είναι η απόδειξη ότι ο δημόσιος και ο ιδιωτικός τομέας μπορούν να συνεργάζονται, να συνδημιουργούν, να είναι βασικοί πυλώνες των αλλαγών που χρειάζεται η πόλη. Δεν πρόκειται για περιστασιακή συνεργασία. Είναι η φιλοσοφία και η κουλτούρα με την οποία δουλεύει ο δήμος μας. Είναι η στρατηγική που θέλει μία Αθήνα απαλλαγμένη από ιδεοληψίες και προκαταλήψεις. Η πόλη που συνεργάζεται, που δημιουργεί συμμαχίες και προχωρά μπροστά, αλλάζει» τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης προ ημερών, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Πηγή:lifo.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours