To πρωί της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου, Έλενα Ακρίτα και Γιώργος Κυρίτσης, μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους μια κοινή τους φωτογραφική στιγμή: από μια ημέρα που έζησαν με πολλά συναισθήματα, πριν από 7 χρόνια. Την ημέρα του γάμου τους.

Στην φωτογραφία, χαμογελούν, κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου: η Έλενα Ακρίτα με κομψό, λευκό φόρεμα κρατά την ανθοδέσμη της και λάμπει από ευτυχία.

Το ζευγάρι είχε φροντίσει τότε να κρατήσει διακριτικά μακριά από τα φωτογραφικά φλας την προσωπική του στιγμή. Η Ελενα Ακρίτα με ένα μακροσκελές κείμενο είχε γνωστοποιήσει τον πολιτικό γάμο της, μια μέρα μετά την τέλεσή του.

Η ανάρτησή της στο Facebook αποκάλυπτε λεπτομέρειες…

«Ο Γιώργος (Κυρίτσης) κι εγώ παντρευτήκαμε! Χτες Παρασκευή, στις 8 το βράδυ, με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Ψυχικού, σε πολύ στενό κύκλο. Μετά λίγοι συγγενείς και φίλοι περάσαμε στο σπίτι μια όμορφη βραδιά. Είχαμε προαποφασίσει να το ανακοινώσουμε μια μέρα ΜΕΤΑ κι όχι μια μέρα ΠΡΙΝ για ευνόητους λόγους: Αυτό το 24ωρο κάνει την διαφορά. Κι ειλικρινά ευχαριστούμε όσους σεβάστηκαν την επιθυμία μας για απόλυτη εχεμύθεια και μας βοήθησαν να παντρευτούμε κάτω απ΄τη…μύτη της δημοσιότητας. Ζούμε στα χρόνια της αγοραίας συναλλαγής… Στα χρόνια που οι δήθεν “αυθόρμητες” στιγμές με ψιλοσελέμπριτιζζζ και τηλεπερσόνες “όλως τυχαίως” απαθανατίζουν τηελοπτικές κάμερες και φωτογραφικοί φακοί με μπικίνι, με σακούλες, ή με τη μελιτζάνα της λαϊκής στο χέρι…»

 Elena Akrita/Facebook
Elena Akrita/Facebook

και συνέχισε:

«Ο καθένας σε αυτή τη ζωή επιλέγει τον δρόμο του, προκαθορίζει το αξιακό του σύστημα κι ανάλογα πορεύεται. Κι εμείς κάναμε την δική μας επιλογή εδώ και πολλά χρόνια. Τώρα που ζήσαμε την δική μας στιγμή, όπως ακριβώς την θέλαμε, δηλαδή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τώρα πια με χαρά την μοιραζόμαστε μαζί σας. Την μοιραζόμαστε ΕΜΕΙΣ κι όχι δημοσιογράφοι, φωτογράφοι, κάμερες… Σας ευχαριστούμε που ήσασταν στο πλευρό μας όλα αυτά τα χρόνια… Μέσα από την καρδιά μας ευχόμαστε σε όλους και σε καθέναν ξεχωριστά ο, τι κρύβετε στην ψυχούλα σας, όνειρα κι ελπίδες, σχέδια και προσδοκίες να γίνουν πραγματικότητα – κόντα σε χαλεπούς καιρούς. Να είστε όλες και όλοι καλά!».

Ο γάμος της Έλενας Ακρίτα και του Γιώργου Κυρίτση είχε τελεστεί παρουσία ελάχιστων καλεσμένων. Η μητέρα της Έλενας Ακρίτα, Σύλβα και ο γιος της, Παύλος, ήταν οι πιο εκλεκτοί. 

Δείτε την ανάρτηση στο Facebook:

Πηγή:bovary.gr

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours