Η μητέρα της 12χρονης κλαίει και απειλεί να αυτοκτονήσει – Πώς εξηγεί τα εμβάσματα στον λογαριασμό της 

Την ύπαρξη μηνυμάτων ανάμεσα στη μητέρα της 12χρονης και τον 53χρονο κατηγορούμενο, Ηλία Μίχο, αναγνώρισε ο δικηγόρος της οικογένειας, Απόστολος Λύτρας, εξηγώντας γιατί συνελήφθη η μητέρα.


Υποστήριξε, δε, ότι τα εμβάσματα που βρέθηκαν στον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας, τα έκανε ο 53χρονος προς τη 12χρονη για μικροποσά 20-25 ευρώ. Μίλησε συγκεκριμένα για δύο εμβάσματα, λέγοντας ότι η 12χρονη είχε πάρει την κάρτα της μητέρας της και τον αριθμό του τραπεζικού της λογαριασμού.

Ο κ. Λύτρας, μιλώντας έξω από τη ΓΑΔΑ με τη δικηγόρο Ασπασία Ταραχοπούλου στο πλευρό του, μαζί με την οποία θα αναλάβουν την υπεράσπιση της μητέρας της 12χρονης, είπε ότι η γυναίκα συνελήφθη ως ύποπτη και κατηγορείται για μαστροπεία, καθώς βρέθηκαν κάποια μηνύματα που είχε ανταλλάξει με τον 53χρονο κατηγορούμενο.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις:

https://youtu.be/rPVkivBohx4

Η συνήγορος της οικογένειας περιέγραψε την κατάσταση της μητέρας της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού στον Κολωνό, λέγοντας ότι κλαίει και απειλεί να αυτοκτονήσει.

Η συνήγορος της οικογένειας, κα. Ταραχοπούλου, είπε ότι η μητέρα της 12χρονης κλαίει και φοβάται ότι θα της πάρουν τα παιδιά, ενώ λέει ότι θα αυτοκτονήσει. Σύμφωνα με τη μητέρα, η 12χρονη κόρη της πήρε την κάρτα της και τον τραπεζικό λογαριασμό της και βρέθηκαν δύο εμβάσματα 20-25 ευρώ. Κατά τον κ. Λύτρα, αυτό αποτελεί πράξη του 53χρονου, για να την ενοχοποιήσει.

Η μητέρα της 12χρονης αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή αύριο, πιθανότατα στις 11:00, ενώ τα άλλα δύο παιδιά είναι στη γιαγιά τους.

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας έλαβε τη δικογραφία, στην οποία η μητέρα κατηγορείται για μαστροπεία, και, σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζει το ενδεχόμενο να αναλάβει την υπεράσπισή της.

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα της 12χρονης συνελήφθη νωρίτερα, και αντιμετωπίζει κατηγορία για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 χρόνων από ανιόντα συγγενή εξ αίματος και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος κατ’ εξακολούθηση.

Κολωνός: «Απρόσμενη εξέλιξη η σύλληψη -Δεν γνωρίζουμε τίποτα» δηλώνει η δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης

«Είναι μία απρόσμενη εξέλιξη» δήλωσε στο iefimerida η δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, λίγο μετά το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος της.

Η δικηγόρος της μητέρα της 12χρονης, η οποία συνελήφθη δήλωσε στο iefimerida.gr πως «Δεν γνωρίζουμε τίποτα. Μόνο ότι εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης»

«Αύριο θα πάμε στον ανακριτή και θα δούμε ποια είναι τα στοιχεία σε βάρος μας και γιατί κατηγορούμαστε. Ποια είναι τα στοιχεία εναντίον της μητέρας. Είναι μια απρόσμενη εξέλιξη. Θα πάμε στον ανακριτή και θα δούμε».

Η 33η ανακρίτρια φαίνεται να περιλαμβάνει στο ένταλμα για τη σύλληψη της γυναίκας και άλλες κατηγορίες, ωστόσο το γεγονός πως η κύρια κατηγορία που της αποδίδει είναι αντίστοιχη με του Ηλία Μίχου, που κατηγορείται για το ίδιο αδίκημα, ανάμεσα σε άλλα, όπως ο βιασμός, σημαίνει πως θεωρεί ότι το παιδί εκδιδόταν με τη συμβολή της μητέρας του

Πηγές: iefimerida.gr / protothema.gr

About Post Author