Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός ΔΙΑΔΡΑΣΗ, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε όλοι μας, βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί, σε κάθε γονέα, σε κάθε οικογένεια.

Τα παιδιά μας και εμείς περνάμε τον τελευταίο καιρό, λόγω των εξελίξεων, περισσότερες ώρες μπροστά στις οθόνες. Τα παιδιά από τη μία πλευρά για gaming και ψυχαγωγία και οι μεγάλοι από την άλλη, για να ενημερώνονται για τα τελευταία γεγονότα και παράλληλα, όλοι έχουμε βγει απο την καθημερινή μας ρουτίνα και ζούμε αναμφίβολα σε ενα φορτισμένο κλίμα.

Για το λόγο αυτό, η ΔΙΑΔΡΑΣΗ δημιουργεί την τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης 210-5757050, όπου εξειδικευμένο προσωπικό, ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί κ.α απαντούν στα ερωτήματα σας και θα σας προσφέρουν βοήθεια για την διαχείριση της νέας μας καθημερινότητας.

Η γραμμή υποστήριξης λειτουργεί από τις 12:00 έως τις 20:00.

Στα πλαίσια της στήριξης της οικογένειας, η ΔΙΑΔΡΑΣΗ διοργανώνει το #σβησετηνοθονη challenge, την πιο ευφάνταστη και δημιουργική πρόκληση / πρόταση που μας φέρνει πιο κοντά!

Πόσο χρόνο αντέχετε μακριά απο μία οθόνη; Δείξτε μας τι άλλο μπορείτε να κάνετε με μια φωτογραφία και προσκαλέστε τους φίλους σας να κάνουν το ίδιο.

Η ΔΙΑΔΡΑΣΗ θυμίζει : Η οθόνη είναι το μέσον για να συνεχίσουμε τη ζωή, όχι η ίδια η ζωή!

«Νικάμε τον εθισμό στις οθόνες, μοιραζόμαστε στιγμές με ό,τι αγαπάμε». Αυτή είναι η φράση που αρχίζει και κυριαρχεί στα social media.
Άνθρωποι από το χώρο του Αθλητισμού, του Πολιτισμού, των Τεχνών αλλά και δημοσιογράφοι, μας προτρέπουν να κάνουμε την πιο διαδραστική πρόκληση, που «τρέχει» ο φορέας πρόληψης ηλεκτρονικού εθισμού ΔΙΑΔΡΑΣΗ.

Το challenge ξεκίνησε η καταξιωμένη πρώην καλαθοσφαιρίστρια, δημοσιογράφος και σύμβουλος με Master στην συμβουλευτική, Δώρα Παντέλη, η οποία είναι και μέλος του Δ.Σ του φορέα, τη σκυτάλη έλαβε ο ψυχολόγος και συγγραφέας Γιώργος Λάγιος. Η δημοσιογράφος Δέσποινα Καμπούρη αποδέχθηκε και αυτή με τη σειρά της την πρόκληση φτιάχνοντας ένα παζλ και η Σόφη Πασχάλη κάνοντας μία εξαιρετική πρόταση βιβλίου! Και αυτή είναι μόνο η αρχή!

Αποδεχθείτε και εσείς το πιο… «διαδραστικό» challenge

Μοιραστείτε όμορφες στιγμές σας μέσω ενός story χρησιμοποιώντας το tag @diadrasi_ και το hastag #σβησετηνοθονη

Ο ιδρυτής του οργανισμού ΔΙΑΔΡΑΣΗΣταύρος Θεοδωρακόπουλος, δήλωσε χαρακτηριστικά: “Είμαστε δίπλα στα παιδιά και σε όσους μας χρειάζονται. Μαζί θα επανέλθουμε δυνατοί και υγιείς στην κανονικότητα.”

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours