Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του Ανδρέα Μικρούτσικου με την υγεία του.

Ο παρουσιαστής αποσωληνώθηκε και μπορεί πλέον να επικοινωνεί με το περιβάλλον, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης στον λογαριασμό του στο Twitter.

Αφού ανάρτησε μία φωτογραφία του Ανδρέα Μικρούτσικου, έγραψε στη λεζάντα:

«Ο Ανδρέας μας είναι καλά! Επικοινωνεί και αποσωληνώθηκε!!!! Παλικάρι και δυνατός όπως πάντα! Μπράβο!».

Δείτε την ανάρτηση:

Νωρίτερα, η σύντροφός του μίλησε στο «Happy Day» και αποκάλυψε τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του.

Αναλυτικά, η σύντροφος του παρουσιαστή είπε: «Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας. Πήγα χθες αλλά δεν κατάφερα να τον δω, ήταν στη διαδικασία που τον ξυπνάνε. Η αποσωλήνωση δεν έχει γίνει θα γίνει σήμερα. Μια μέρα μετά είναι ακόμη καλύτερα και για εκείνον. Ανταποκρίθηκε στην θεραπεία των γιατρών. Δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά είμαι εκεί. Κανένας γιατρός και ειδικά στην εντατική δεν μπορεί να είναι εντελώς αισιόδοξος αλλά είναι στον οργανισμό του Ανδρέα τώρα. Έχουμε δεχθεί πολύ μεγάλο κύμα αγάπης από τον κόσμο και τον ευχαριστώ. Πιστεύω ότι θα έχουμε πλήρη εικόνα το απόγευμα».

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε στην έναρξη της εκπομπής της την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου να μιλήσει για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, λέγοντας ότι η κατάστασή του είναι σταθερή και έχει ξεκινήσει η διαδικασία αποσωλήνωσης.

«Να ξεκινήσω με κάτι πολύ σημαντικό γιατί έχετε στείλει άπειρα μηνύματα σε μένα και στην εκπομπή. Η κατάσταση του Ανδρέα Μικρούτσικου είναι σταθερή. Έχει αρχίσει η διαδικασία αποσωλήνωσης και στέλνουμε τις ευχές μας και τη θετική μας ενέργεια να πάνε όλα καλά. Είναι πολύ συγκινητικό το πόσο τον αγαπάτε» είπε η παρουσιάστρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός παρουσιαστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Υγεία», μετά από έντονη δύσπνοια που ένιωσε.

Έπειτα από μια σειρά εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκε, οι γιατροί διέγνωσαν σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού και τον μετέφεραν στην εντατική. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αρχικά είχε μεταβεί στο Νοσοκομείο Αττικόν.

Πριν από περίπου έναν χρόνο, ο παρουσιαστής νοσηλεύτηκε ξανά στο νοσοκομείο επί τρεις συνεχόμενους μήνες.

Είχε αντιμετωπίσει και πάλι ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον οδήγησε να διασωληνωθεί στην εντατική, καθώς εμφάνισε μία επιπλοκή και έπαθε λοίμωξη από ενδονοσοκομειακό μικρόβιο.

Η Έλενα Μαστραγγέλη, σύντροφος του παρουσιαστή, είπε πριν μερικές μέρες στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι»:

«Είναι σε σταθερή κατάσταση, έχει ένα μικρόβιο γρίπης στον πνεύμονα. Βρέθηκε το μικρόβιο και τώρα περιμένουμε να ανταποκριθεί στην αντιβίωση» και συμπλήρωσε πως η κατάσταση της υγείας του παρουσιαστή έχει σταθεροποιηθεί, ωστόσο παραμένει ακόμα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Τέλος, η ίδια υπογράμμισε ότι οι γιατροί είναι καθησυχαστικοί «αφού βρέθηκε το μικρόβιο και πιστεύουν ότι μπορεί να αντιμετωπιστεί».

Το πρωί της Παρασκευής 24 Φεβρουαρίου η Έλενα Μαστραγγελή, μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα», αναφέροντας πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος συνεχίζει να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. «Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας από χθες είναι μαζί του» είπε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία είχε μιλήσει προχθές μαζί του.

«Είναι δύσκολα ακόμα. Με πήρε ο γιατρός πριν, σε δύο ώρες θα ξέρουμε περισσότερα αλλά είναι δύσκολα πάλι. Είναι αισιόδοξοι» δήλωσε η Έλενα Μαστραγγελή.

«Δύο τρεις μέρες είχε μια ίωση, αλλά εχθές επιδεινώθηκε πάρα πολύ η αναπνοή του, δεν μπορούσε να αναπνεύσει, τον έβαλαν στην εντατική για να δουν από που προέρχεται όλο αυτό το πρόβλημα. Δεν ξέρουν ούτε οι γιατροί πώς θα εξελιχθεί αυτή η κατάσταση. Είναι πολύ ευαίσθητος τα τελευταία χρόνια στην υγεία του. Ελπίζω να βγει σύντομα και να είναι γερός» πρόσθεσε στη συνέχεια.

About Post Author

You May Also Like

More From Author