Επίθεση με βιτριόλι: «Αισθάνομαι μεγάλη ανακούφιση αλλά και δικαίωση»- Τι λέει η 34χρονη Ιωάννα για την 35χρονη

Σχεδόν ένα μήνα τώρα η 34χρονη Ιωάννα, το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα, νοσηλεύεται στο Θριάσιο Νοσοκομείο και υποβάλλεται σε χειρουργικές επεμβάσεις.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει κατά καιρούς γνωστά, η 34χρονη κοπέλα φέρει εγκαύματα στο 93% του προσώπου της από την βάρβαρη επίθεση που δέχθηκε.

Μέσα από το νοσοκομείο η Ιωάννα μιλά για την προφυλάκιση της φερόμενης ως δράστιδας της επίθεσης. «Αισθάνομαι μεγάλη ανακούφιση αλλά και δικαίωση τώρα που η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στη φυλακή. Τίποτα βέβαια δεν μπορεί να απαλύνει τον δικό μου πόνο γι’ αυτό που ζω».

Παραληρηματικές οι σημειώσεις της 35χρονης

Η 35χρονη που είναι η βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας,, κρατούσε αρκετές χειρόγραφες σημειώσεις από τις επισκέψεις της σε καφετζούδες.

«Αν φύγει αυτή η λευκή μαγεία θα πάνε όλα καλά. Με αυτόν πορεύομαι. Έχει αναποδιά ανάμεσά μας. Θα ακούσω ευχάριστα νέα, απλά έχω αμφιβολίες ότι είναι άπιστος, δεν είναι όμως».

Μάλιστα, σε άλλο σημείωμα γράφει: «Θα ανάψω ένα κερί στην εκκλησία στον Θεό να με βοηθήσει. Έχω τύχη βρέθηκε κλειδί στο φλιτζάνι. 8 Απριλίου και μετά θα είναι όλα εντάξει. Υπάρχει αγάπη και αναποδιές. Στο θέμα μπήκαν αμφιβολίες και υπάρχει απόσταση, όχι χωρισμός. Η σχέση είναι όρθια. Έχει αναποδιά ανάμεσά μας». Φυσικά από όλα τα παραπάνω προκύπτει ότι η 35χρονη έχει εμμονή με την σχέση της με τον 40χρονο άνδρα.

Πηγή:thecaller.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours