Δολοφονία στη Μεσαρά: Ομολόγησε ο δράστης – Ηταν ο Ρουμάνος εργάτης του

Ένας εργάτης ρουμανικής καταγωγής, που ο 39χρονος απασχολούσε στα πρόβατά του είναι ο δράστης της δολοφονίας στη Μεσαρά. Η προσπάθειά του να αποπροσανατολίσει τις έρευνες και το κίνητρό του.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Cretalive.gr, το μεσημέρι της Τρίτης (24/08) ομολόγησε ότι είναι ο δράστης της εκτέλεσης ένας εργάτης ρουμανικής καταγωγής, που το θύμα απασχολούσε στα πρόβατά του. Ο ίδιος διέμενε σε σπιτάκι στην κτηνοτροφική μάντρα του 39χρονου, ακριβώς απέναντι από το σπίτι της οικογένειας.

Σύμφωνα με αστυνομικούς κύκλους, ο Ρουμάνος φέρεται να επικαλέστηκε ως κίνητρο της δολοφονίας αφενός οικονομικούς λόγους και αφετέρου ότι το θύμα του συμπεριφερόταν βίαια.

Να σημειωθεί ότι, αρχικά, ο εργάτης είχε ισχυριστεί ότι δέχτηκε κι αυτός πυρά από τον δολοφόνο του αφεντικού του, επιχείρησε δηλαδή να αποπροσανατολίσει τις έρευνες των αρχών, παρουσιάζοντας και τον εαυτό του ως θύμα.

Τα λεγόμενα του δεν φαίνεται να έπεισαν τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηρακλείου, που τον έθεσαν υπό στενό κλοιό από την πρώτη στιγμή.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours