Βρήκαν ποια άρπαξε τη μικρή Μαρκέλλα

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την εξιχνίαση της απαγωγής της μικρής Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Μega, oι έρευνες έχουν επικεντρωθεί σε μια γυναίκα η οποία φέρεται να ανήκει στο φιλικό περιβάλλον της οικογένειας του παιδιού.

Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, κατέθεσε αναφορά στην Εισαγγελία Aνηλίκων Θεσσαλονίκης, ζητώντας να εξεταστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσε η 10χρονη και το ευρύτερο οικογενειακό της περιβάλλον.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο «μικροσκόπιο» της Εισαγγελίας  έχει ήδη μπει το περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνει η 10χρονη και στο πλαίσιο αυτό θα εξεταστεί τόσο ο οικογενειακός όσο και ο κοινωνικός περίγυρος της μικρής, ώστε να  προσδιοριστούν και οι μελλοντικές συνθήκες διαβίωσης της.

Η  Μαρκέλλα παραμένει υπό ψυχολογική παρακολούθηση  στο «Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ενώ  φέρεται να έχει αναγνωρίσει τη γυναίκα που  την άρπαξε.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η μυστηριώδης γυναίκα έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας, με το υλικό να βρίσκεται στη διάθεση των Αρχών.

Σύμφωνα πάντα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το κορίτσι δεν φαίνεται να προκύπτουν ίχνη κακοποίησης και μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να βγουν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για να διαπιστωθεί τυχόν χορήγηση φαρμάκων.

«Το μόνο που θέλω είναι να συλληφθεί αυτή που το έκανε. Μόλις με είδε το κοριτσάκι μου με πήρε αγκαλιά και με φίλησε. Ηταν αρκετά εξαντλημένο και κουρασμένο», ανέφερε η μητέρα της 10χρονης. «Μακάρι να την πιάσουν γρήγορα τη γυναίκα που απήγαγε το κοριτσάκι μας και η Μαρκέλλα να ξεχάσει τα όσα έζησε μακριά από τη μητέρα της. Την πρώτη μέρα δεν ήταν καθόλου καλά το παιδί και τώρα ηρεμεί όσο περνούν οι μέρες», δήλωσε η θεία της.

«Έχουμε χάσει τον ύπνο μας, έχουμε συγκλονιστεί από αυτό το συμβάν και η αδελφή μου, η μητέρα της μικρής πέρασε μεγάλη στεναχώρια», πρόσθεσε η θεία του κοριτσιού.

Πηγή: Protagon.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours