Αποκλειστικό CNN Greece: Ανήλικη καταγγέλλει γνωστό ποδοσφαιριστή για σεξουαλική κακοποίηση

Στο Τμήμα Ανηλίκων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής βρίσκεται από νωρίς το απόγευμα μια 17χρονη κοπέλα, η οποία καταγγέλλει ότι πολύ γνωστός ποδοσφαιριστής την αποπλάνησε μέσα στο σπίτι του.

Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές και είναι ακόμα υπό διερεύνηση, καθώς η κοπέλα περιγράφει τα όσα υποστηρίζει ότι συνέβησαν σε ψυχολόγο του Τμήματος Ανηλίκων, ενώ είναι και σε επαφή και με τον εισαγγελέα για να διαπιστωθεί ακριβώς περί τίνος πρόκειται

Πάντως η κοπέλα κάνει αναφορά σε πολύ γνωστό ποδοσφαιριστή ομάδας που πρωταγωνιστεί στην Α’ Εθνική, αλλοδαπό, ο οποίος μάλιστα το τελευταίο διάστημα ήταν και σε προστριβή με την ηγεσία της ομάδας.

Αρχικά, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κοπέλα απευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα και μετά από εκεί ανέλαβαν να ερευνήσουν την υπόθεση οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανηλίκων.

Για την ώρα υπάρχουν πολλά ερωτηματικά και πολλά θέματα προς διερεύνηση. Οι Αρχές όμως εκτιμούν ότι θα καταφέρουν να ξεκαθαρίσουν τα πάντα γύρω από τα όσα καταγγέλλει η 17χρονη κοπέλα για τον γνωστό ποδοσφαιριστή.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours