Απίστευτο περιστατικό: Αστυνομικοί στο σινεμά ΑΕΛΛΩ για να ελέγξουν αν βλέπουν ανήλικοι το Τζόκερ!

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στον κινηματογράφο ΑΕΛΛΩ που βρίσκεται επί της λεωφόρου Πατησίων. Από το Υπουργείο Πολιτισμού ζητήθηκε η συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να γίνει καταγραφεί και να διαπιστωθεί πόσοι ανήλικοι κατάφεραν να “περάσουν” από τα ταμεία του κινηματογράφου στην αίθουσα προβολής της ταινίας “Τζόκερ”, η οποία έχει σήμανση καταλληλότητας για θεατές άνω των 18 ετών.

Αυτό βεβαιώνει η ελληνική αστυνομία. Σύμφωνα με το News 24/7 μετά την επικοινωνία με τους υπεύθυνους του κινηματογράφου για την εξακρίβωση της είδησης, ωστόσο δεν θέλησαν να δώσουν λεπτομέρειες για το συμβάν.

Το περιστατικό έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης και είχε αποκτήσει διαστρεβλωμένες διαστάσεις: Αρχικά πολλοί ανάρτησαν ότι 20 άνδρες της Αντιτρομοκρατικής εισέβαλαν ένοπλοι στον κινηματογράφο και έβγαλαν έξω γονείς και ανήλικους.

Χαρακτηριστικη ανάρτηση στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης για το περιστατικό:

Πάτε καλά εκεί στην κυβέρνηση των “Αρίστων και των Μένουμε Ευρώπη” ;;;
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όπως κατήγγειλε η Α. Β., 10 αστυνομικοί του κ.Χρυσοχοΐδη με όπλα εισέβαλαν στον κινηματογράφο Αελλώ, που προβαλλόταν ο Joker, για να μαζέψουν τα ανήλικα, που παρακολουθούσαν την ταινία ύστερα από καταγγελία …
Ούτε η Χούντα δεν είχε αποτολμήσει κάτι ανάλογο!!!
Με όπλα μεσα σε κινηματογράφο για τα 15άχρονα;;;;;
Τα τανκς θα κατεβάσετε σε μια μαχητική διαδήλωση; …

Πηγή:topontiki.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours