Ο Δημήτρης Κραβαρίτης κυκλοφορεί ελεύθερος, λόγω έλλειψης συντονισμού ανάμεσα στην στρατιωτική και την ποινική Δικαιοσύνη, αλλά και επειδή εκκρεμεί η ολοκλήρωση της έρευνας στο Ρέθυμνο.

Για δύο λόγους κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος ο 28χρονος ποδοσφαιριστής Δημήτρης Κραβαρίτης, που κατηγορείται ότι ασελγούσε στο μόλις 4 χρόνων αγοράκι που πρόσεχε η μητέρα του στο Αγρίνιο.

Ο πρώτος έχει να κάνει με την έλλειψη συντονισμού μεταξύ της στρατιωτικής και της ποινικής Δικαιοσύνης. Ο δεύτερος, που είναι πολύ πιο σοβαρός, είναι ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η έρευνα που διεξάγεται κάτω από απόλυτη μυστικότητα στην Κρήτη, για να εξακριβωθεί αν τυχόν είχε παρασύρει στα «δίχτυα» του ανήλικα παιδιά, στα σχεδόν 8,5 χρόνια που βρισκόταν εκεί!

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ζούσε στο Ρέθυμνο από το 2012 ως τις αρχές της περυσινής χρονιάς. Θεωρείτο από τα σπάνια ταλέντα στη θέση του, ενώ και ο ίδιος καμάρωνε γράφοντας στον «τοίχο» του στο Facebook ότι «είναι το καλύτερο αριστερό χαφ στην κατηγορία»! Οι υπεύθυνοι της Επισκοπής Ρεθύμνου τον είχαν ξεχωρίσει από τα τμήματα υποδομής της ομάδας Ελπίδες Αγρινίου, όπου είχε ξεκινήσει την αθλητική του καριέρα το 2008 και του έκαναν πρόταση να πάρει μετεγγραφή.

Ο Δημήτρης Κραβαρίτης την αποδέχθηκε και εγκαταστάθηκε στο Ρέθυμνο, όπου αγωνίστηκε αρχικά στα τμήματα υποδομής, στη συνέχεια στην Κ-19 και έπειτα στην πρώτη ομάδα της Επισκοπής. Το 2014 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και αγωνίστηκε στη Football League. Στις 15 Ιανουαρίου το 2015, πήρε μετεγγραφή για τον Άρη Ρεθύμνου με τον οποίο αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου. Την αμέσως επόμενη ημέρα, μάλιστα, κέρδισε το… φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου!

Το κύμα αντιδράσεων που ξέσπασαν μετά την δημοσιοποίηση της φωτογραφίας και των στοιχείων του Δημήτρη Κραβαρίτη για τις κακοποιητικές σεξουαλικές πράξεις σε βάρος του 4χρονου παιδιού, δεν έχει προηγούμενο. Τη σελίδα του στο Facebook πλημμυρίζουν υβριστικά σχόλια και κατάρες, ακόμη και σε αναρτήσεις προηγούμενων ετών. Όμως, εκείνη που προκάλεσε την επέκταση της έρευνας στο Ρέθυμνο, είναι ενός χρήστη που υπήρξε μάρτυρας των “γούστων” του νεαρού ποδοσφαιριστή πριν από τρία χρόνια στην συγκεκριμένη περιοχή της Κρήτης! Να, τι έγραψε:

“Αύγουστος 2019 Καρέ, Ρεθύμνου
Τότε έτυχε να είμαστε στο πανηγύρι με κοινή παρέα. Πέρασε από δίπλα μας ένα κορίτσι 14 χρόνων, μου είπε: ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΙΝΑΙ.
Του λέω είναι μικρή.
Η απάντηση του: ΤΡΥΠΑ ΕΧΕΙ….
Που να φανταστώ…
Σου εύχομαι ολόψυχα ότι χειρότερο, και λυπάμαι και ντρέπομαι που έστω και για λίγο έτυχε να κάτσω σε κοινή παρέα μαζί σου… και δυστυχώς είναι πολλά κτήνη σαν κι εσένα εκεί έξω…
Επίσης λυπάμαι που δεν σε έβαλα στην θέση σου όταν έπρεπε… ΑΝΩΜΑΛΕ, ΚΤΗΝΟΣ, ΤΕΡΑΣ”.

Facebook-minima-gia-Kravariti

Το “τέρας” που αγκάλιαζε τον 4χρονο

Τον Ιανουάριο του 2021, ο Κραβαρίτης μεταγράφηκε στην Αθλητική Ένωση Μεσολογγίου. Από το Μάρτιο ως τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς υπηρετούσε τη θητεία του σε κοντινή περιοχή. Στο διάστημα που ήταν φαντάρος φέρεται ότι κακοποιούσε το άτυχο παιδί, με την ανοχή της 52χρονης μητέρας του που παρείχε υπηρεσίες baby sitting στους γονείς του 4χρονου, με τους οποίους είχε αναπτύξει φιλικές σχέσεις έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη τους!

Άλλωστε, οι δυο οικογένειες γνωρίζονταν καλά και μέσω των επαγγελματικών χώρων τους. Ο πατέρας του 4χρονου είναι γιατρός, ενώ και ο πατέρας του 28χρονου είναι απόφοιτος της Ιατρικής και Χειρουργικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Τορίνο και πολύ γνωστός στο Αγρίνιο, όπου πλέον ντρέπεται να κυκλοφορήσει, όπως και η σύζυγός του και η 25χρονη κόρη τους και αδελφή του ποδοσφαιριστή.

Το καλοκαίρι του 2021, οι γονείς θορυβήθηκαν από τις ζωγραφιές του ανήλικου γιου τους, που απεικόνιζαν ένα τερατόμορφο ον να αγκαλιάζει ένα παιδάκι και μια γυναίκα να στέκεται σε απόσταση. Όταν το αγοράκι άρχισε να αντιδρά βλέποντας στην τηλεόραση ανθρώπους να αγκαλιάζονται, αμέσως υποψιάστηκαν τι συνέβαινε και υπέβαλαν μήνυση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αγρινίου, που έδωσε εντολή στην Ασφάλεια Αγρινίου για έρευνα.

Το 4χρονο αγόρι εξετάστηκε από δυο πραγματογνώμονες, έναν παιδοψυχολόγο που όρισε η Εισαγγελία και έναν που διορίστηκε από την οικογένεια. Και οι δυο αποφάνθηκαν ότι υπήρχαν στοιχεία της σεξουαλικής κακοποίησης στο παιδί, το οποίο μετά από τόσους μήνες παρακολουθείται ακόμη από ειδικό για να ξεπεράσει το βαρύ ψυχολογικό τραύμα που υπέστη. Μαζί του, άλλωστε, διηγήθηκε σε έμπειρο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασε στα χέρια του γιου της νταντάς του.

Πηγή: protothema.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author