Αγρίνιο: Αυτός είναι ο 28χρονος που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά 4χρονο αγόρι – Η αποκάλυψη της Σοφίας Μπεκατώρου

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Στρατοδικείου Ιωαννίνων, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 28χρονου ημεδαπού άνδρα, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη, για το αδίκημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων με πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα (12) έτη κατ΄εξακολούθηση.

Πρόκειται για τον ΚΡΑΒΑΡΙΤΗ Δημήτριο του Ευθυμίου, γεννηθέντα στις 1-7-1994. Τα στοιχεία έδωσε στη δημοσιότητα η ΓΕΠΑΔ Δυτικής Ελλάδος κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Στρατοδικείου Ιωαννίνων.

4

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2641022520, 2641030168 & 2641030173 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, είναι χρονικής διάρκειας έξι μηνών μέχρι την 17-4-2023, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού ορίου των έξι μηνών, δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Υπόθεση ασέλγειας σε 4χρονο αποκάλυψε η Σοφία Μπεκατώρου

Φερόμενη υπόθεση ασέλγειας εις βάρος τετράχρονου αγοριού στο Αγρίνιο ήρθε στη δημοσιότητα από την Σοφία Μπεκατώρου, η οποία είχε αναφερθεί στην υπόθεση τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η ολυμπιονίκης δεν αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες, αλλά οι Αρχές στην πόλη του Αγρινίου, έχουν εδώ και καιρό ξεκινήσει την έρευνά τους.

Σχετική ανάρτηση υπάρχει και στο site της, menowmetoo.gr, όπου αναφέρεται:

«Το αγοράκι τα πρωινά έμενε στο σπίτι του, με μια κυρία 52 ετών (νταντά). Στο χώρο υπήρχαν κάμερες για παρακολούθηση σχεδόν σε όλα τα δωμάτια, εκτός από τις τουαλέτες. Ξαφνικά παρατηρήσαμε μια απότομη αλλαγή συμπεριφοράς, την οποία και δε μπορούσαμε να κατανοήσουμε, θεωρώντας ότι το παιδί είναι απόλυτα ασφαλή.

Τελικά αποδείχτηκε μετά από καιρό ότι όταν η νταντά έμενε μόνη με το παιδί, χωρίς την παρουσία των γονέων, ερχόταν ο γιος της, ο οποίος ήταν φαντάρος σε γειτονική πόλη και προέβαινε σε ασελγείς πράξεις στο 4 ετών αγοράκι. Το χειρότερο ήταν ότι η νταντά, μητέρα του δράστη, τους έπιασε, τον κάλυπτε και του επέτρεπε να έρχεται ξανά και ξανά στο σπίτι.

Η νταντά ασκούσε ψυχολογική βία στο παιδί για να μη μιλήσει. Τελικά η κόλαση του μικρού παιδιού σταμάτησε όταν εκφράστηκε μέσω της ζωγραφικής και απεικόνισε όλα όσα συνέβαιναν στο σπίτι και αφορούσαν και τη νταντά και το φαντάρο γιο της. Μετά την πρώτη ζωγραφιά το παιδί εξετάστηκε από έμπειρους παιδοψυχιάτρους και έγινε η καταγγελία στις αρχές».

Πηγή:dikaiologitika.gr

About Post Author