Αγρίνιο: Από παιδική πορνογραφία μέχρι… βιασμό ανηλίκων οι κατηγορίες για τον παπά

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως οι πληροφορίες σχετικά με τη σύλληψη του ιερέα στο Αγρίνιο, στον υπολογιστή του οποίου βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας, μετά από καταγγελία που προηγήθηκε σε βάρος του.

Η καταγγελία κατατέθηκε στην τοπική Αστυνομία πριν από περίπου ένα μήνα και προέρχεται από νεαρή γυναίκα που ανέφερε στην Αστυνομία ότι το 2007, όταν η ίδια ήταν 13 ετών και η αδερφή της μόλις οκτώ ετών, είχαν κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον ιερέα.

Όλα φαίνεται πως ξεκίνησαν από τη μητέρα των δύο κοριτσιών που εμπιστευόταν τον ιερέα και μαζί με τις κόρες τους τον επισκεπτόντουσαν συχνά, ενώ διέμεναν αρκετά βράδια στο σπίτι του.

Όπως υποστήριξε η κοπέλα στην Αστυνομία, ο ιερέας βίασε τη μία κόρη (τότε 13χρονη) και κακοποίησε τη δεύτερη (τότε 8χρονη).

Σημειώνεται ότι ο ιερέας άλλαζε συχνά ενορίες καθώς σε βάρος του υπήρχε πλήθος καταγγελιών από συζύγους γυναικών που είχε προσεγγίσει κατά το παρελθόν και τα τελευταία χρόνια λειτουργούσε ως εφημέριος σε Ιερό Ναό χωριού του Βάλτου, όπου όμως σύμφωνα με τους κατοίκους δεν είχε δώσει δικαιώματα.

Οι τελευταίες πληροφορίες έχουν σοκάρει την τοπική κοινωνία και αναμένεται με ενδιαφέρον η όποια εξέλιξη στην υπόθεση καθώς ο ιερές θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Σε βάρος του ιερέα έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό ανηλίκων και κατοχή παιδικής πορνογραφίας.

Πηγή: karvasaras.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours