Για το θέμα των μασκών.

Χαμός στο twitter μετά τη συνέντευξη που έκανε ο Νίκος Χατζηνικολάου σε γνωστό καρδιολόγο, ο οποίος είναι κατά της χρήσης της μάσκας στα σχολεία. Ο καθηγητής εξέφρασε τις απόψεις του στο κεντρικό δελτίο του Αντ1 με τον κ. Χατζηνικολάου να δίνει βήμα και σε επιστήμονες που έχουν διαφορετική άποψη, όπως είναι άλλωστε, δημοσιογραφικά, και το σωστό. Ωστόσο πολλοί ήταν αυτοί, ανάμεσά τους και διακεκριμένοι επιστήμονες οι οποίοι εξέφρασαν δημόσια την άποψή τους ότι φωνές όπως του καρδιολόγου για το συγκεκριμένο θέμα με τη χρήση μασκών στα σχολεία δεν θα πρέπει να ακούγονται και δεν θα πρέπει να έχουν βήμα σε μεγάλα κανάλια διότι με τις απόψεις τους, που δεν συμμερίζεται η επιστημονική κοινότητα δημιουργούν σύγχυση στο κοινό.

Εκτός από επιστήμονες θέση για το συγκεκριμένο πήρε και ο Μάνος Βουλαρίνος, ο οποίος ήταν ένας απ’ τους δημοσιογράφους που σχολίασαν την απόφαση του Νίκου Χατζηνικολάου αλλά και του Νίκου Ευαγγελάτου που φιλοξένησαν στα δελτία τους επιστήμονες της συγκεκριμένης πλευράς με ένα αιχμηρό tweet: «Μεγάλη έκπληξη που Ευαγγελάτος και Χατζηνικολάου φιλοξενούν στις εκπομπές τους ανθρώπους που προπαγανδίζουν κατά της μάσκας διαδίδοντας επικίνδυνες ψεκασμένες ανοησίες που βάζουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία. Ήταν πολύ υψηλού επιπέδου η μέχρι τώρα πορεία τους».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου σήκωσε το γάντι και απάντησε, εμπλέκοντας τον ΣΚΑΪ στη συζήτηση: «Σοβαρευτείτε! Είμαι αυτός που χαρακτήρισε μαλάκες όσους μας προτρέπουν να μην φοράμε μάσκα, λέγοντας ότι αδιαφορώ για τις πιθανές κυρώσεις από το ΕΣΡ. Σας ενόχλησε που έδωσα 4 λεπτά σε κάποιον που διαφωνεί μαζί μου, μετά από ώρες συνεντεύξεων με όσους συμφωνούν; Ντροπή! ΣΚΑΙ λάσπη!».

Ακολούθησαν πάρα πολλά σχόλια με τον Νίκο Χατζηνικολάου να υπερασπίζεται την απόφασή του.  Όπως όταν ένας χρήστης του έγραψε: » Ντιμπέιτ 3 μέρες πριν ανοίξουν τα σχολεία; Σοβαρά τώρα; Με τον έναν γιατρό κατά της χρήσης μάσκας; Δεν είναι αυτό εγκληματικό; Απορώ πού τον ανακαλύψατε κιόλας». Με τον Νίκο Χατζηνικολάου να απαντά: » Γιατί δεν απορείς για τις 50 συνεντεύξεις με όσους συμφωνούν μαζί μου και απορείς με τα 4 λεπτά με έναν γιατρό που διαφωνεί και μάλιστα με αντίλογο και με καθηγητή της επιτροπής του Υπουργείου Υγείας να του απαντά μετά; Είδες σίγουρα το δελτίο; Ή διάβασες μόνο… Βουλαρινο;

svg%3E

Πηγή:pagenews.gr

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours