Έγκλημα στη Μεσαρά: Τον εκτέλεσαν μπροστά στην ανήλικη κόρη του – Σοκ από το μίσος του δράστη

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο και ειδικά η τοπική κοινωνία στη Μεσαρά από το άγριο έγκλημα, με χαρακτηριστικά μαφιόζικης εκτέλεσης, που έγινε λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Δευτέρας με θύμα έναν 40χρονο κτηνοτρόφο.

Σύμφωνα με το Cretapost.gr, το θύμα βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του, όταν δέχτηκε πέντε πυροβολισμούς από κυνηγετικό όπλο.

Τραυματίστηκε σε πρόσωπο, κοιλιακή χώρα και άνω άκρα. Μάλιστα η δολοφονία έγινε μπροστά στα έντρομα μάτια της ανήλικης κόρης του.

Το παιδί σύμφωνα με το neakriti.gr, είναι σε κατάσταση σοκ.

εγκλημα μεσαρά

Καρτέρι θανάτου στη Μεσαρά

Ο δράστης ή οι δράστες φαίνεται πως είχαν στήσει καρτέρι σε χώρο απέναντι από το σπίτι και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσουν το θύμα τους.

Νωρίτερα είχαν πυροβολήσει κι έναν Ρουμάνο εργάτη στο ποιμνιοστάσιο του θύματος. Αμέσως μετά τη δολοφονία, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι και μέσα από ελαιώνες και χωράφια.

εγκλημα μεσαρά

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν από την πρώτη στιγμή στην περιοχή, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ειδικό κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης ασφάλειας Ηρακλείου βρέθηκε στο σημείο για τη συλλογή στοιχείων που θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

Το μίσος του δράστη

Αυτό που εξετάζουν προσεκτικά οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. είναι ο τρόπος με τον οποίο δολοφονήθηκε το θύμα. Αυτός που πυροβόλησε ήθελε να τον σκοτώσει.

Ο τρόπος με τον οποίο κινήθηκε ο δράστης δηλώνει το μένος που είχε για τον 40χρονο και αυτό που ερευνούν τώρα προσεκτικά και προσπαθούν να συγκεντρώσουν στοιχεία και μαρτυρίες είναι με ποιον είχε διαφορές ο 40χρονος.

Πηγή: Cretapost.gr – Neakriti.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours