Προφυλακιστέοι κρίθηκαν και οι τρεις κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 31χρονου υπήκοου Αλβανίας, που βρέθηκε θαμμένος στην παραλία Καρτελά, στην Κυπαρισσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 33χρονος κατηγορούμενος , ομοεθνής του θύματος, παραδέχθηκε τη δολοφονία του 31χρονου, από κοινού με τη 30χρονη Ελληνίδα η οποία κατάγεται από την Ηλεία και τον 24χρονο Ρομά, με σκοπό τη ληστεία, καθώς το θύμα φέρεται να είχε επάνω του 10 χιλιάδες ευρώ, μέρος των οποίων (5.300 ευρώ) βρέθηκαν στην κατοχή του κατά την προανακριτική.

Έγκλημα στην Κυπαρισσία: Τι ισχυρίστηκαν οι κατηγορούμενοι – Το εύρημα που παρουσιάστηκε

Σύμφωνα με το patrisnews.gr οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν κάθε εμπλοκή τους στο θάνατο του 31χρονου, αντιθέτως ισχυρίστηκαν ότι παρέμειναν στο αυτοκίνητο, δεν κατέβηκαν στην παραλία και δεν γνωρίζουν πως έγινε η δολοφονία.

Και οι τρεις παραδέχθηκαν ότι διασκέδαζαν μαζί με το θύμα, μέχρι τα ξημερώματα της 7ης Νοεμβρίου και ότι αποχώρησαν με το ίδιο όχημα με το οποίο κατευθύνθηκαν στην παραλία στην οποία συντελέστηκε το έγκλημα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες κατά τη διάρκεια της ανακριτικής διαδικασίας παρουσιάστηκε και ένα νέο εύρημα που αφορούσε το ένα κομμάτι ξύλο 75εκ. με το οποίο τελέστηκε το έγκλημα. Το γεγονός αυτό έκανε και τον 33χρονο Αλβανό κατηγορούμενο να αλλάξει την αρχική του κατάθεση και να παραδεχθεί ότι συντέλεσε το έγκλημα.

About Post Author

You May Also Like

More From Author