Σοβαρή επέμβαση για τον Νίκο Πορτοκάλογλου: «Δύο δύσκολες εβδομάδες με αφόρητους πόνους»

Τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία του μοιράστηκε ο συνθέτης και τραγουδιστής Νίκος Πορτοκάλογλου μέσω ανάρτησής του στα social media.

Οπως έκανε γνωστό, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στη σπονδυλική στήλη, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός σκηνής για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Ηταν «δύο πολύ δύσκολες εβδομάδες με αφόρητους πόνους, εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη και τώρα αργή και σταθερή ανάρρωση! Ανυπομονώ να ξαναβρεθούμε αγαπημένοι μου», έγραψε χαρακτηριστικά αποκαλύπτοντας τη δύσκολη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, και συνόδευσε τη ανάρτηση με μία γαλήνια εικόνα.

Μεταξύ των hashtags που χρησιμοποιεί στην ανάρτηση στο Instagram, ο πόνος και η υπομονή (δείτε τα κάτω) μαρτυρούν τις δύσκολες στιγμές που πέρασε ο δημοφιλής τραγουδοποιός πριν και μετά την επέμβαση.

https://www.instagram.com/p/B8qZRmgl3rY/?utm_source=ig_web_copy_link

 

https://www.instagram.com/p/B8srBgNFGfB/?utm_source=ig_web_copy_link

Η ανάρρωση του Νίκου Πορτοκάλογλου θα τον κρατήσει μακριά από το κοινό του, τόσο για  τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του στο Γυάλινο Θέατρο στην Αθήνα, όσο και για εκείνες στον Μύλο στην Θεσσαλονίκη, τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του μήνα.

Πηγή: Protagon.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours