Σέρρες: Πέθανε από κορωνοϊό ο Θεόδωρος Αραμπατζής – Είχε κάνει τα 2 εμβόλια

Θρηνεί η τοπική κοινωνία για την απώλειά του

Απεβίωσε σε ηλικία 62 ετών ο επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων Θεόδωρος Αραμπατζής, «χτυπημένος» από τον κορονοϊό. Νόσησε, αν και ήταν εμβολιασμένος και αγωνίστηκε σκληρά ενάντια στον φονικό ιό, σε πολυήμερη νοσηλεία του στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών. Δυστυχώς έχασε «μάχη» το πρωί της Τετάρτης 20 Οκτωβρίου 2021.

Ο εκλιπών υπηρέτησε επί μακρόν την πρωτοβάθμια τοπική αυτοδιοίκηση. Εξελέγη δημοτικός σύμβουλος στον Καποδιστριακό Δήμο Κ. Μητούση, όπου διατέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Εξελέγη δημοτικός σύμβουλος Σερρών με την Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων και υπήρξε στενός συνεργάτης του επικεφαλής της και Δημάρχου Σερρών Πέτρου Αγγελίδη. Διετέλεσε πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ, του Αυτοκινητοδρομίου και του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 διεκδίκησε τον Δήμο Σερρών ως επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας και συμμετείχε στο Δημοτικό Συμβούλιο ως επικεφαλής της ελάσσονας αντιπολίτευσης.

Ο Θ. Αραμπατζής υπήρξε επιτυχημένος ελεύθερος επαγγελματίας. Ξεχώριζε για την αξιοπρέπεια, το ήθος και την σεμνότητά του.

Τη θλίψη του για την απώλεια του Θ. Αραμπατζή εξέφρασε, μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών, ο πρώην Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης. «Δεν υπάρχουν λόγια, είμαι συντετριμμένος. Υπήρξε ένας εξαίρετος άνθρωπος, φίλος, σωστός και επιτυχημένος επαγγελματίας και άριστος οικογενειάρχης. Ηπίων τόνων, εργατικός, λειτουργούσε με γνώμονα το κοινό καλό, χωρίς λαϊκισμούς και χωρίς να φοβάται το πολιτικό κόστος» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο πρώην Δήμαρχος Σερρών.

Πηγή: ertnews.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours