Τρομακτικό βίντεο με Κινέζα ακροβάτισσα που πέφτει στο κενό και σκοτώνεται την ώρα της παράστασης

Τις συνθήκες θανάτου μιας Κινέζας ακροβάτισσας, η οποία έπεσε στο κενό ενώ εκτελούσε ένα νούμερο ρουτίνας με τον σύζυγό της, το βράδυ του Σαββάτου, ερευνούν οι κινεζικές Αρχές. Ένα σοκαριστικό βίντεο δείχνει τη στιγμή που η 37χρονη Sun Moumou, έπεσε από ύψος στη σκηνή. Το ζευγάρι ανεβαίνει ψηλά με τη βοήθεια ενός γερανού. Καθώς περιστρέφονται ανεβαίνοντας, η γυναίκα κρέμεται από τον άντρα με τα χέρια της πίσω από το κεφάλι του. Ο σύζυγός της δεν κατάφερε να την πιάσει με τα πόδια του, καθώς το ζευγάρι μεταβαλλόταν στον αέρα.

Μετά από λίγο, οι θεατές ακούγονται να ουρλιάζουν καθώς η γυναίκα πέφτει στο κενό.

Αποσπάσματα από το βίντεο της πτώσης έγιναν viral σε όλη την Κίνα το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με το What’s On Weibo. Συνάδελφος της ακροβάτισσας είπε στους δημοσιογράφους ότι η γυναίκα «ανέπνεε ακόμα αδύναμα» μετά την πτώση της. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου αργότερα πέθανε από τα τραύματά της.μ Αμέσως μετά η παράσταση διακόπηκε, ενώ ακυρώθηκαν και οι επόμενες που είχαν προγραμματιστεί, μεταδίδει η Daily Mail.

Σύμφωνα με τις αρχικές αναφορές η γυναίκα μάλωνε με τον σύζυγό της, πριν από την παράσταση και ότι εκείνη αρνήθηκε να φορέσει ζώνη ασφαλείας. Ο σύζυγός είπε αργότερα στο Yangzi Evening News ότι οι κατηγορίες ήταν εσφαλμένες. «Ήμασταν πάντα ευτυχισμένοι μαζί», είπε. «Δεν υπήρξε καυγάς. Δεν μπορώ να αποκαλύψω συγκεκριμένες λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή».

Το ζευγάρι, γεννημένοι και οι δύο το 1986, είχαν έναν γιο και μια κόρη.

Πηγή:newsbeast.gr

About Post Author