Τρανς ακτιβίστρια προειδοποιεί: «Μη με εμποδίσετε να πάω στις γυναικείες τουαλέτες – Θα είναι το τελευταίο σας λάθος»

Τα σχόλια της Tara Jay, μιας τρανσέξουαλ ακτιβίστρια, έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς η ίδια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, απειλεί πως όποιος την εμποδίσει από το να χρησιμοποιήσει γυναικείες τουαλέτες, θα υποστεί συνέπειες.

Πιο συγκεκριμένα, η Jay προειδοποίησε τους ανθρώπους να μην την εμποδίσουν να χρησιμοποιεί γυναικείες τουαλέτες, λέγοντας ότι αν το κάνουν, «θα είναι το τελευταίο λάθος που θα κάνετε ποτέ». Το κλιπ της μοιράστηκε με τους 2.400 οπαδούς της στο TikTok, αλλά πλέον έχει διαγραφεί.

Η Jay, η οποία άρχισε το ταξίδι της μετάβασής της το 2017, προέτρεψε, επίσης, άλλους τρανσέξουαλ και ΛΟΑΤΚΙ ανθρώπους να αγοράσουν όπλα για τη δική τους ασφάλεια. «Αν στριμώξεις ένα άγριο ζώο στη γωνία, θα γίνει επικίνδυνο», είπε.

«Σε προκαλώ να προσπαθήσεις να με εμποδίσεις να πάω στις γυναικείες τουαλέτες. Θα είναι το τελευταίο λάθος που θα κάνεις ποτέ. Αυτό είναι ένα κάλεσμα για δράση». «Οπλιστείτε. Πηγαίνετε να αγοράσετε ένα όπλο, μάθετε πώς να το χρησιμοποιείτε» προσέθεσε στη συνέχεια, με τους χρήστες του TikTok να έχουν μοιραστεί τη γνώμη τους για τα λόγια της Jay.

@the_lady_j_ #thiswontbepopular #protectthechildren #somethingforconsideration #thatwassomethingelse #ohdearohdearohdear #excusemewhatnow??? ♬ Creepy and simple horror background music(1070744) – howlingindicator

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, τα σχόλιά της ήρθαν μετά τη δολοφονία έξι ανθρώπων από μια τρανσέξουαλ γυναίκα σε χριστιανικό σχολείο του Νάσβιλ στις 27 Μαρτίου και προκάλεσαν οργή στο διαδίκτυο.

Η Τζέι απάντησε στη διαμάχη σε ένα από τα πολλά βίντεο, χλευάζοντας τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. «Δε με νοιάζει αν χάσω αυτόν τον λογαριασμό. Αναφέρετέ το όσο θέλετε… Θα εξακολουθήσω να χρησιμοποιώ τις γυναικείες τουαλέτες και τα γυναικεία αποδυτήρια», είπε.

Πηγή:newsbeast.gr

About Post Author