Τζόνι Ντεπ: Η μεγάλη επιστροφή στα πράγματα με συμφωνία-μαμούθ!

Τι ακούγεται για το μέλλον του Ντεπ μετά τη νίκη στη δίκη εναντίον της Άμπερ Χερντ.

Οι φήμες λένε πως η Disney του δίνει 300 εκατομμύρια δολάρια αλλά μας φαίνεται κομματάκι δύσκολο.

Όσοι έχουν αγαπήσει τους Πειρατές της Καραϊβικής δεν γίνεται να μην έχουν αγαπήσει την «κεφαλή» της ταινίας δηλαδή τον Jack Sparrow.

Μετά την τελευταία ταινία όμως η Disney αποφάσισε να διώξει τον γνωστό σταρ Johnny Depp από το ρόλο του πειρατή γιατί κάπου δεν τα βρήκανε στα χρήματα.


Τώρα η Disney ψάχνεται και πάλι να πάρει πίσω τον διάσημο ηθοποιό για το γύρισμα μίας νέας ταινίας Πειρατών. Επίσης όμως γνωρίζουμε καλά πως ο Johnny Depp έχει δηλώσει πως δεν θέλει με τίποτα να γυρίσει πίσω εκεί. Πιθανώς θα είχε κακή εμπειρία. Τώρα όμως που έχει πέσει σοβαρό χρήμα όλοι λένε πως ο Johnny Depp θα λυγίσει.

Ο ίδιος είπε όμως πως δεν θέλει να ξαναδουλέψει για την Disney μιας και στην υπόθεση με την Amber Heard τον έκαναν να αισθάνεται ένοχος.

Εκτός από μία 6η ταινία η Disney θέλει να γυρίσει μία spin off σειρά με τους Πειρατές και θέλει φυσικά τον Johnny Depp να είναι και πάλι πρωταγωνιστής.

Για να καλοπιάσει η Disney τον Depp μάλιστα, λέγεται, πως θα καταβάλουν ένα μεγάλο ποσό σε κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής του ηθοποιού.

Εμείς φυσικά δεν είμαστε σίγουροι για τις φήμες μιας και γνωρίζουμε πόσο πολύ κόστισε στον Depp η αποχώρηση του από τις ταινίες των Πειρατών σε μία δύσκολη περίοδο της ζωής του. Ο ίδιος όπως είπαμε έχει πει πως δεν πρόκειται ποτέ να ξαναδουλέψει με την Disney.

O καιρός θα δείξει όμως μιας και τα χρήματα είναι πάντα ένα σοβαρό κίνητρο.

photo
photo
photo

Πηγή:ratpack.gr

About Post Author