Πέθανε η σχεδιάστρια μόδας Vivienne Westwood

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή η διάσημη σχεδιάστρια μόδας Vivienne Westwood.

Την τελευταία της πνοή άφησε η διάσημη σχεδιάστρια μόδας και είδωλο του στυλ Vivienne Westwood σε ηλικία 81 ετών.

Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε με επίσημη δήλωση ο βρετανικός οίκος μόδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως η σχεδιάστρια πέθανε ειρηνικά στο σπίτι της στο Clapham, στο Λονδίνο, την Πέμπτη (29/12), περιτριγυρισμένη από την οικογένειά της.

Η Vivienne συνέχισε να κάνει τα πράγματα που αγαπούσε, μέχρι την τελευταία στιγμή, σχεδιάζοντας, δουλεύοντας πάνω στην τέχνη της, γράφοντας το βιβλίο της και αλλάζοντας τον κόσμο προς το καλύτερο. Έζησε μια καταπληκτική ζωή. Η καινοτομία και ο αντίκτυπός της τα τελευταία 60 χρόνια ήταν τεράστια και θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

Η Vivienne θεωρούσε τον εαυτό της Ταοϊστή. Είχε γράψει, ‘πνευματικό σύστημα Τάο. Ποτέ δεν υπήρχε περισσότερη ανάγκη για το Τάο σήμερα. Το Τάο σου δίνει την αίσθηση ότι ανήκεις στον κόσμο και δίνει σκοπό στη ζωή σου. Σου δίνει μια τέτοια αίσθηση ταυτότητας και δύναμης για να ξέρεις ότι ζεις τη ζωή που μπορείς να ζήσεις και ως εκ τούτου θα έπρεπε να ζεις: χρησιμοποιήστε πλήρως τον χαρακτήρα σας και αξιοποιήστε πλήρως τη ζωή σας στη γη’.

Ο κόσμος χρειάζεται ανθρώπους σαν τη Vivienne για να κάνουν μια αλλαγή προς το καλύτερο“, αναφέρεται στην ανάρτηση που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό της εταιρείας στο Instagram.

About Post Author