Ο Matthew Broderick ερωτεύτηκε τη Sarah Jessica Parker με την πρώτη ματιά

Ο Matthew Broderick κατάλαβε κατευθείαν ότι η SJP ήταν η γυναίκα της ζωής του.

Ο Αμερικανός ηθοποιός γνώρισε τη Sarah Jessica Parker το 1991, μέσω των αδερφών της σταρ. Ο Pippin και ο Toby Parker τους σύστησαν και η αγάπη τους για το Broadway τους ένωσε από την πρώτη στιγμή. Πολύ σύντομα ξεκίνησε ένα ειδύλλιο, που κρατάει μέχρι σήμερα. Ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 1997 και απέκτησαν μαζί τρία παιδιά: τον James, τη Marion και την Tabitha.

@movie.s_

Σήμερα το ζευγάρι φαίνεται να είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ και, μάλιστα, φέτος συνεργάζονται σε ένα φρέσκο θεατρικό στο Broadway. Mοιράζoνται τη σκηνή του Hudson Theater στην παράσταση ‘Plaza Suite‘.

Photo by Bruce Glikas/Getty Images for Plaza Suite

Ο Matthew Broderick πρόσφατα εμφανίστηκε στην εκπομπή Watch What Happens Live with Andy Cohen για να προωθήσει τα νέα του επαγγελματικά projects. Μίλησε επίσης για τη Sarah Jessica Parker και εξήγησε στον παρουσιαστή ότι ερωτεύτηκε την πρωταγωνίστρια του Sex and the City με την πρώτη ματιά.

“Την πρώτη φορά που την είδα να περπατάει στον δρόμο, σκέφτηκα ‘αυτό είναι’”, είπε χαρακτηριστικά ο Broderick.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι θαυμάζει το χιούμορ και τη σοφία της, αλλά και την ικανότητά της να δίνει ωραία δώρα! Ο Andy Cohen τον ρώτησε ποιο ήταν το καλύτερο δώρο που του έχει κάνει και ο 60χρονος πρωταγωνιστής δεν δίστασε να απαντήσει κατευθείαν.

“Ένα ταξίδι έκπληξη με δεμένα μάτια και ξαφνικά βρέθηκα στη Καραϊβική!”.

Πηγή:instyle.gr

About Post Author