Ο Μάικλ Τζάκσον και η μαφία της Νέας Υόρκης

Επίσκεψη Ιταλοαμερικανού αρχιμαφιόζου, η οποία μοιάζει βγαλμένη από τον «Νονό», δέχτηκε ο Μάικλ Τζάκσον τη δεκαετία του ’80, καθώς του έγινε μια προσφορά που… δεν μπορούσε να αρνηθεί.

Ο ποπ σταρ, το 1984, λίγο πριν από την περιοδεία Victory των αδελφών Τζάκσον, σύμφωνα με τον πρώην μαφιόζο Μάικλ Φραντσέζε, τσακώθηκε άγρια με τον πατέρα του, Τζο, και για να τον εκδικηθεί, έδιωξε τον μάνατζερ που του είχε επιβάλει ο πατέρας του. Αυτό που δεν γνώριζε ο Μάικλ Τζάκσον, σύμφωνα με τον Φραντσέζε, ήταν ότι ο συγκεκριμένος μάνατζερ ελεγχόταν από τις οικογένειες της ιταλικής μαφίας της Νέας Υόρκης, με επικεφαλής τον Τζο Κολόμπο.

Όταν έμαθε την απόφαση του Τζάκσον ο Κολόμπο, ζήτησε από τον Μάικλ Φραντσέζε, ο οποίος ήταν ήδη μεγαλο-νονός στη Νέα Υόρκη, να «συνετίσει» τον Μάικλ Τζάκσον. Οπως λέει ο Φραντσέζε στη «The Sun», ταξίδεψε εσπευσμένα με ιδιωτικό αεροπλάνο στην Καλιφόρνια, όπου συναντήθηκε με τον Τζάκσον και τον νέο μάνατζέρ του. Είπε «ευγενικά» στον Τζάκσον ότι είναι δικαίωμά του να έχει όποιον μάνατζερ θέλει, αλλά η περιοδεία απλά δεν θα γίνει με άλλον μάνατζερ. Τελικά η περιοδεία των αδελφών Τζάκσον έγινε κανονικά.

Πηγή:lapolitica.gr

About Post Author