Ο Έλον Μασκ επιτρέπει την επιστροφή του Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter

Ο Νοτιοαφρικανός μεγιστάνας ανακοίνωσε πως θα επιτρέψει στον πρώην πλανητάρχη να επιστρέψει στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, της οποίας θα γίνει σύντομα ιδιοκτήτης.

Ο Έλον Μασκ αναμένεται να γίνει ο ιδιοκτήτης του Twitter και ανακοίνωσε πως η επιστροφή του Ντόναλντ Τραμπ στη δημοφιλή πλατφόρμα είναι ευπρόσδεκτη, ωστόσο ο πρώην πλανητάρχης αρνείται πεισματικά!

«Οι μόνιμες τιμωρίες είναι εξαιρετικά σπάνιες και θα πρέπει να υπάρχουν για λογαριασμούς που είναι ψεύτικοι ή σπαμ. Δεν νομίζω πως πάρθηκε σωστά η απόφαση για την τιμωρία του Ντόναλντ Τραμπ», ανέφερε ο Μασκ στην εκδήλωση FT Live’s Future of the Car.

«Θα ανατρέψω αυτή την τιμωρία του Τραμπ. Δεν μου ανήκει ακόμη το Twitter. Αλλά αυτό είναι κάτι που θα συμβεί όταν το αποκτήσω», πρόσθεσε ο Μασκ.

To Twitter είχε αποβάλει τον Ντόναλντ Τραμπ για άγνωστο λόγο τον Ιανουάριο του 2021, καθώς τον θεώρησε υπεύθυνο για την εισβολή στο Καπιτώλιο, την ώρα που αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς από Ουκρανούς που ποστάρουν πτώματα Ρώσων αλλά και εκείνο που διατηρούν οι Ταλιμπάν!

Ντόναλντ Τραμπ: Δεν επιστρέφω στο Τwitter

Ωστόσο, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε προ εβδομάδων ότι δεν θα επιστρέψει στο Twitter, ακόμη και αν ο λογαριασμός του ξεμπλοκαριστεί μετά την αγορά της πλατφόρμας.

Ο Τραμπ είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News πως θα έχει επισήμως λογαριασμό στη δική του εταιρεία Truth Social.

«Δεν θα πάω στο Twitter, θα μείνω στο Truth. Ελπίζω ο Ίλον να αγοράσει το Twitter επειδή θα κάνει βελτιώσεις και είναι καλός άνθρωπος, αλλά εγώ θα μείνω στο Truth», είπε.

«Δημιούργησα τον Truth Social και τον όμιλο Trump Media and Technology για να αντισταθούμε στην τυραννία των γιγάντων της τεχνολογίας», είχε πει την περσινή χρονιά ο Ρεπουμπλικάνος, διευκρινίζοντας ότι ο νέος ιστότοπος θα λειτουργήσει εντός 2022. Παράλληλα είχε εκφτάσει την πρόθεσή του η εταιρεία που θα διαχειρίζεται τον όμιλο να εισαχθεί στο χρηματιστήριο.

«Ζούμε σε έναν κόσμο όπου οι Ταλιμπάν έχουν τεράστια παρουσία στο Twitter, μολαταύτα ο αγαπημένος σας Αμερικανός πρόεδρος φιμώνεται. Αυτό είναι απαράδεκτο», είχε εξηγήσει ο μεγιστάνας των ακινήτων, προσθέτοντας ότι σκοπός του νέου ιστότοπου θα είναι να «δώσει φωνή» σε «όλους».

Πηγή:newsbomb.gr

About Post Author