Mε διαφορά λίγων ημερών έφυγαν από τη ζωή μια μητέρα και η κόρη της σε νοσοκομείο της Βόρειας Ιρλανδίας. Και οι δύο γυναίκες είχαν κολλήσει Covid-19.

Η 32χρονη Sammie-Jo Forde πέθανε στο νοσοκομείο Ulster κοντά στο Μπέλφαστ το περασμένο Σάββατο. Νοσηλευόταν στην ίδια πτέρυγα, σε απόσταση μόλις δύο κρεβατιών, με τη μητέρα της Heather Maddern, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 31 Αυγούστου, σύμφωνα με το BBC.

Ο πατέρας της Forde δήλωσε πως καμία από τις δύο γυναίκες δεν είχε εμβολιαστεί και δήλωσε συντετριμμένος από τους θανάτους τους. «Έχει διαλύσει ολόκληρο τον κόσμο μου», δήλωσε ο Kevin McAllister στο BBC.

«Έχασα την κόρη μου, την καλύτερη φίλη μου», πρόσθεσε.

Η Forde, η οποία ζούσε στο Groomsport, ήταν μια παντρεμένη γυναίκα και μητέρα τεσσάρων παιδιών, το μεγαλύτερο από τα οποία είναι 13 ετών.

Ο πατέρας είπε πως η κόρη του και η πρώην σύντροφό τους εργάζονταν στη φροντίδα ηλικιωμένων ανθρώπων, τους οποίους επισκέπτονταν στα σπίτια τους.

«Ήταν πολύ, πολύ κοντά. Δούλευαν μαζί, ζούσαν μαζί και πέθαναν μαζί», είπε ο πατέρας.

Η κηδεία της Maddern έγινε τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου και εκείνη της κόρης της έχει προγραμματιστεί για τις 20 Σεπτεμβρίου.

«Ποτέ δεν σκέφτηκα στη ζωή μου ότι θα έθαβα την κόρη μου», ανέφερε ο Mr McAllister.

Η Forde έστελνε μηνύματα στον πατέρα της από το νοσοκομείο και τον είχε ενημερώσει για τον θάνατο της μητέρας της. «Η κόρη μου μού έστειλε ένα μήνυμα, το οποίο έλεγε: Μπαμπά, η μαμά είναι νεκρή. Ήταν μόλις δύο κρεβάτια μακριά η μία από την άλλη».

Ο McAllister δήλωσε ακόμη πως πιστεύει ότι η κόρη του δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα. Ανέφερε ακόμη ότι δεν καταλαβαίνει γιατί η κόρη και η πρώην σύντροφός του δεν έκαναν το εμβόλιο προκειμένου να προστατευτούν απέναντι στον κορονοϊό. «Βοηθούσαν άλλους ανθρώπους δεν μπορούσαν να βοηθήσουν τους εαυτούς τους. Αυτοί οι άνθρωποι που δεν κάνουν το εμβόλιο, δεν σκέφτονται τους άλλους που αφήνουν πίσω τους».

Ο ίδιος προτρέπει τον κόσμο να ακούσει τους ειδικούς και να εμβολιαστεί.

Πηγή:newsbeast.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours