Μαρκ Φλέϊσμαν: Αυτοκτόνησε ο πρώην ιδιοκτήτης του θρυλικού «Studio 54»

Ο Μαρκ Φλέϊσμαν ανέλαβε την διεύθυνση του «Studio 54» από το 1980 εώς και το 1986.

Ο επιχειρηματίας αυτοκτόνησε σε ηλικία 82 ετών.

Αρρώστησε το 2016 με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κινηθεί και να μην είναι λειτουργικός σε μεγάλο βαθμό. Οι γιατροί παρόλα αυτά δεν μπόρεσαν να κάνουν κάποια επίσημη διάγνωση του προβλήματος υγείας που έφερε τον επιχειρηματία σε αυτή την κατάσταση.

Αυτοκτόνησε στην κλινική «Dignitas» στην Ζυρίχη.

Ο Ντάνιελ Φιτζέραλντ, με τον οποίο ήταν συνιδιοκτήτης του «Century » κλαμπ ο Μαρκ Φλέϊσμαν στο Λος Άντζελες από το 1990 ως και το 2000, δήλωσε:« Υποθέτω πονούσε πολύ περισσότερο από ότι πιστεύαμε».

Former Studio 54 owner Mark Fleischman, 82, reveals he'll commit suicide at  Swiss Dignitas clinic - WSTPost

Το θρυλικό κλαμπ άνοιξε τις πόρτες του το 1977 και σύντομα έγινε το πιο περιζήτητο σημείο στην Αμερική, με τους σελέμπριτι να κάνουν παρέλαση όπως η Μπιάνκα Τζάγκερ, η Λίζα Μιννέλι και η Ελίζαμπεθ Τέϊλορ.

Ο Μαρκ Φλέϊσμαν ανέλαβε την διεύθυνση του κλαμπ και αργότερα εξιστόρησε την εποχή της διευθύνσεως του γράφοντας το βιβλίο «Μέσα στο κλαμπ 54».

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Φλέϊσμαν για το κλαμπ: « Από την πρώτη νύχτα που αναλάβαμε μπήκα στον κόσμο των σελέμπριτι, των ναρκωτικών, της εξουσίας και του σεξ».

Συνεχίζοντας την περιγραφή του για την περίοδο που ήταν ιδιοκτήτης στο Κλαμπ 54: «Κάθε βράδυ διάσημες και εντυπωσιακές γυναίκες έρχονταν απευθείας στο γραφείο μου για να πιούμε σαμπάνια και να κάνουμε χρήση κοκαΐνης».

Και πρόσθεσε: « Ήμουν ο άνθρωπος που είχε όλο τον έλεγχο, ο ιδιοκτήτης και ο οικοδεσπότης των πάρτι. Ήταν καθήκον μου, ήταν δουλειά μου να είμαι σίγουρος ότι όλοι διασκεδάζουν. Ήταν μία ευθύνη, ένα μεθυστικό συναίσθημα που έδωσα ολόκληρο τον εαυτό μου. Ήταν ένας κόσμος για λίγους που όλα μπορεί να συμβούν».

Ο πρώην συνεργάτης του δήλωσε: « Μπορούσε να διασκεδάζει και ταυτόχρονα να είναι έξυπνος, πραγματικά ευφυής να αντιλαμβάνεται τα πράγματα γύρω του. Μου έμαθε πολλά. Ήταν ένας σπουδαίος μέντορας».

Πηγή:in.gr

About Post Author