ΗΠΑ: Χειροπέδες σε καθηγήτρια που αποπλανούσε 14χρονο μαθητή – Έκαναν σεξ στο αυτοκίνητό της

Μια καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη στη Φλόριντα καθώς φέρεται να έκανε επανειλημμένα σεξ με πρώην μαθητή μέσα στο αυτοκίνητό της.

Σύμφωνα με όσα δημοσίευσε η Miami Herald, η σεξουαλική «σχέση» ανάμεσα στην 31χρονη Μπρίτνι Λόπεζ Μάρεϊ και το 14χρονο αγόρι ξεκίνησε με ένα μήνυμα που έστειλε η εκπαιδευτικός στο παιδί τον περασμένο Αύγουστο, όπου εξέφραζε «τα συναισθήματά της για εκείνον». Σύντομα, η δασκάλα και ο έφηβος ξεκίνησαν να συναντιούνται κρυφά, με την Λόπεζ Μάρεϊ να εκμεταλλεύεται σεξουαλικά το ανήλικο αγόρι στα ραντεβού τους.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες οι δύο τους αντάλλαζαν μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου ενώ η καθηγήτρια συχνά πήγαινε να τον πάρει από την προπόνηση του μπάσκετ, και στη συνέχεια έκαναν σεξ στο αυτοκίνητό της.

Η καθηγήτρια είχε προσληφθεί στο Hialeah Middle School πριν από τέσσερα χρόνια και το 2017 είχε κερδίσει τον τίτλο της «καινούργιας δασκάλας της χρονιάς».

Η «σχέση» ανάμεσα στην Λόπεζ Μάρεϊ και τον 14χρονο αποκαλύφθηκε το περασμένο Σάββατο, όταν η αδελφή του αγοριού βρήκε ερωτικά μηνύματα και φωτογραφίες της 31χρονης. Στη συνέχεια, ο πατέρας του αγοριού εντόπισε γυμνές φωτογραφίες της 31χρονης στο κινητό του γιου του, και ειδοποίησε τις Αρχές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε από το συμβούλιο της σχολικής περιφέρειας Μαϊάμι-Ντέιντ μετά τη σύλληψη της καθηγήτριας αναφέρει ότι η εκπαιδευτικός πρόκειται να απολυθεί.

Σε βάρος της 31χρονης ασκήθηκε δίωξη για σεξουαλική παρενόχληση και σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου. Ένας εκ των δικηγόρων της δήλωσε ότι η πελάτισσά του «θεωρείται αθώα μέχρι αποδείξεως του εναντίου» και κάλεσε τον κόσμο να μη βιαστεί να βγάλει συμπεράσματα και να πιστέψει ό,τι ακούγεται.

Πηγή:topontiki.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours