Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας των δύο Ρωσίδων, της 33χρονης Mariia Gazibagandova και της 43χρονης Khaiat Alraeesi, που έχει συγκλονίσει την Κύπρο. Κατά τη διάρκεια της ομολογίας του το βράδυ του Σαββάτου, ο δράστης υπέδειξε το σημείο, όπου είχε θάψει τις δύο γυναίκες και περιέγραψε πώς οδηγήθηκε στο στυγερό έγκλημα.

«Στις 16 Νοεμβρίου διανυκτέρευσα με τις 2 γυναίκες στο εξοχικό στον Αμιάντο. Το επόμενο πρωί πήγα κυνήγι Όταν επέστρεψα άκουσα τις δυο γυναίκες να μιλούν στη βεράντα. Κατάλαβα πως ήθελαν να μου γελάσουν και κορόιδευαν την καταγωγή μου. Θόλωσα, όπλισα το κυνηγετικό και τις πυροβόλησα πισώπλατα», είπε ο 32χρονος σύμφωνα με το sigmalive.com.

Σύμφωνα με την ομολογία του, ακολούθως μετέβη στη Λεμεσό, εξασφάλισε ειδικό μηχάνημα – κάγκο, που ανοίγει λάκκο και επέστρεψε στην εξοχική κατοικία με 2 άλλα πρόσωπα. Όπως είπε ο φερόμενος δράστης, οι δύο τον βοήθησαν να ανοίξει λάκκο, και δεν ήξεραν για τις νεκρές γυναίκες.

Ακολούθως τους μετέφερε πίσω στη Λεμεσό και επέστρεψε την ίδια μέρα πίσω στον σπίτι όπου έθαψε τις δύο σορούς στην αυλή, σε απόσταση δέκα μέτρα από την κατοικία.

Ο 32χρονος τέθηκε υπό κράτηση, αυτή τη φορά για υπόθεση φόνου εκ προμελέτης ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το δημοσίευμα, αναζητούνται τα πρόσωπα, που σύμφωνα με ισχυρισμούς του, τον βοήθησαν να σκάψει το έδαφος όπου έθαψε τις δυο γυναίκες.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours