Οργισμένες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η κίνηση ενός γαμπρού στο γλέντι του γάμου, ο οποίος θεώρησε… αστείο να ρίξει τούρτα στο πρόσωπα της νέας του συζύγου. Το βίντεο στο TikTok με τον άντρα να πασαλείβει την τούρτα στο πρόσωπό της έχει γίνει viral, με τα αρνητικά σχόλια να πέφτουν βροχή.

Αρκετοί είναι εκείνοι που κατηγορούν τον γαμπρό για υπερβολική επιθετικότητα.

Το βίντεο αναρτήθηκε από τη νύφη, η οποία πάντως το είδε ως μια πλάκα.

Στο βίντεο, ο γαμπρός φαίνεται να προχωρά προς τη γαμήλια τούρτα, να παίρνει ένα κομμάτι με τα χέρια του και να στρέφεται προς τη γυναίκα του, η οποία προσπαθεί να του ξεφύγει.

@jadekennedy_777 It’s official we’re mr and mrs price❤️???? he got me back for doing it to him good and propa???????? love my arsehole of a husband all the world????????❤️ #fyp #fypシ #married #couplecomedy #funny #marriedlife #wedding ♬ original sound – Jade kennedy

Εκείνη τρέχει, όμως τη στριμώχνει σε μία γωνία και φαίνεται να τον παρακαλά να τη λυπηθεί. Εκείνος όμως δεν πτοείται και της τρίβει την τούρτα στο πρόσωπο, καθώς η νύφη πέφτει κάτω.

Τη βοηθά να σηκωθεί και εκείνη γελάει, όμως φεύγει προτού ένα άλλο άτομο φτάσει στο σημείο για να τη βοηθήσει να καθαρίσει την τούρτα από το λευκό νυφικό της.

Η γυναίκα προσπάθησε να κλείσει τη δυνατότητα σχολιασμού στο βίντεο, όμως ένας άλλος χρήστης ανάρτησε επίσης τις εικόνες, δηλώνοντας σοκαρισμένη από τη συμπεριφορά του γαμπρού.

«Θα τον χώριζα αμέσως! @@@», έγραψε η Xtina. «Πολύ επιθετικό, ο μπαμπάς μου θα τον πετούσε έξω με τις κλωτσιές», ήταν ένα άλλο σχόλιο.

Οι νύφες είναι γνωστό ότι δίνουν πολλά λεφτά για να φτιάξουν τα τέλεια μαλλιά και μακιγιάζ για την ξεχωριστή ημέρα τους. «Αυτή είναι μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για μια γυναίκα. Φτιάχνει ωραία τα μαλλιά της, άψογα το μακιγιάζ της, μοιάζει με πριγκίπισσα… μόνο και μόνο για να της το καταστρέψουν με αυτόν τον τρόπο», σχολίασε κάποιος άλλος.

«Όχι… αυτός θα ήταν ο πιο σύντομος γάμος στην ιστορία», παρατήρησε μια γυναίκα.

Πηγή:newsbeast.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author