Αυτοκτόνησε ο γιος της,πασίγνωστης ηθοποιού Ρετζίνα Κινγκ, ανήμερα των 26ων γενεθλίων του

Την ημέρα των γενεθλίων του έβαλε τέλος στη ζωή του ο μοναχογιός της βραβευμένης με Οσκαρ Ρετζίνα Κινγκ, ο οποίος βρισκόταν πάντα δίπλα της όταν περπατούσε στα κόκκινα χαλιά στις πρεμιέρες των ταινιών της ή στις απονομές βραβείων.

Ο 26χρονος Ιαν Αλεξάντερ Τζούνιορ, που ήταν επιτυχημένος dj, καλλιτέχνης και σεφ, είχε χαρακτηρίσει την Κινγκ «σούπερ μαμά» το 2019, όταν τη συνόδεψε στο κόκκινο χαλί των Golden Globes, ενώ συχνά μιλούσε για το δέσιμό τους.

Εκπρόσωπος της 51χρονης Κινγκ, που κέρδισε το βραβείο Οσκαρ για την ερμηνεία της στην ταινία του 2018 «If Beale Street Could Talk», επιβεβαίωσε το Σάββατο ότι ο Ιαν πέθανε στις 19 Ιανουαρίου, στα 26α γενέθλιά του, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για αυτοκτονία του γιου που απέκτησε η Κινγκ με τον μουσικό παραγωγό Ιαν Αλεξάντερ Σερ, από τον οποίο χώρισε το 2007, ύστερα από 10 χρόνια γάμου. Ενώ η μητέρα του δεχόταν καταιγισμό μηνυμάτων υποστήριξης από διασήμους, μεταξύ των οποίων η Τζάνετ Τζάκσον και η Αϊρλαντ Μπάλντουιν, στην επιφάνεια ερχόταν μια σειρά από tweets που είχε κάνει ο Ιαν λίγες ημέρες πριν πεθάνει. Σε αυτά φαινόταν ότι κατέρρεε ψυχολογικά, ενώ αποκάλυπτε ότι μέσα του γινόταν «χαλασμός».SPL5115967 001

«Δεν νομίζω ότι το Instagram είναι καλό για την υγεία μου» έγραψε σε ένα από αυτά. Σε άλλο παρομοίαζε την ψυχολογική του κατάσταση με την αντίστοιχη του «Μπομπ ο Σφουγγαράκης» σε επεισόδιο στο οποίο έδειχνε ότι το μυαλό του ήταν γεμάτο από μίνι Σφουγγαράκηδες που τρελαίνονταν, ενώ ο χώρος γύρω τους είχε τυλιχτεί στις φλόγες.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours