Σοκάρουν τα στοιχεία που γίνονται γνωστά για την άγρια δολοφονία της DJ Valentina Trespalacios. Ανακάλυψαν το πτώμα της στα σκουπίδια. Ανθρωποκυνηγητό και σύλληψη του συντρόφου της.

Ήταν στις 22 Ιανουαρίου που ένας άντρας βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα μακάβριο εύρημα. Το πτώμα της 23χρονης DJ Valentina Trespalacios βρέθηκε μέσα σε μια βαλίτσα. Είχε πεταχτεί στα σκουπίδια στο Fontibon, στη Μπογκοτά.

Όταν άνοιξε τη βαλίτσα και είδε το αποτρόπαιο θέαμα, κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Στο σημείο εντοπίστηκαν και προσωπικά αντικείμενα της 23χρονης Valentina Trespalacios.

Βρέθηκε, μεταξύ άλλων, η φοιτητική της ταυτότητα από το πανεπιστήμιο Uninpahu. Από τα σημάδια στον λαιμό της, οι αρχές εκτιμούν ότι η 23χρονη Κολομβιανή Valentina Trespalacios στραγγαλίστηκε.

Ανθρωποκυνηγητό για τον σύντροφο της Valentina Trespalacios

Δεν υπήρχαν άλλα ορατά σημάδια, σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά από τη Sun. Με τον σύντροφό της, τον 35χρονο John Poulos, να αγνοείται μετά τη σοκαριστική ανακάλυψη, οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Ο 35χρονος John Poulos έχει διαγράψει τους λογαριασμούς του στα social media και έχει εξαφανιστεί. Έβγαινε με την 23χρονη διάσημη DJ Valentina Trespalacios τους τελευταίους μήνες.

Ο επικεφαλής Camilo Torres επισήμανε πως ψάχνουν τα πλάνα από τις κάμερες κλειστών κυκλωμάτων ασφαλείας για τον εντοπισμό των δραστών.

Η νεαρή DJ είχε πάει, σύμφωνα με πληροφορίες σε πάρτι με τον John Poulos. Ο 35χρονος φέρεται να είχε ταξιδέψει από το σπίτι του στην πρωτεύουσα της Κολομβίας για να της κάνει πρόταση γάμου.

«Ήταν μια DJ με λαμπρό μέλλον. Εργαζόταν στα μεγαλύτερα κλαμπ της Μπογκοτά και της χώρας. Είχε την ευκαιρία να πάει και σε άλλες χώρες της Νότιας Αμερικής» σημείωσε ο συντετριμμένος θείος της Carlos Trespalacios.

Μετά από εκτεταμένες έρευνες, οι αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν τον φερόμενο ως δολοφόνο της 23χρονης στον Παναμά. Ετοιμαζόταν, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύει το eltiempo, να πετάξει για Κωνσταντινούπολη.

Πηγή:in.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author