Έχει προγραμματιστεί να λανσαριστεί στην αγορά το δεύτερο εξάμηνο του 2021. Το πρόγραμμα εξέλιξής του συνεχίζεται με ταχύτατους ρυθμούς. Αυτή την περίοδο δοκιμάζεται σε πραγματικές συνθήκες στους δημόσιους δρόμους, με τους μηχανικούς της Nissan να συγκεντρώνουν τα τελικά δεδομένα.

Το Ariya διανύει χιλιάδες χιλιόμετρα στο οδικό δίκτυο του Atsugi στην Ιαπωνία. H ώρα για την έναρξη της εμπορικής του πορείας πλησιάζει και οι άνθρωποι της Nissan κάνουν τα τελικά τεστ.

Το αμιγώς ηλεκτροκίνητο crossover προσφέρει υψηλές επιδόσεις, ομαλή, αθόρυβη λειτουργία, καθώς κι ένα εντυπωσιακό εσωτερικό. Οι αυτόνομες δυνατότητες οδήγησης, η προσωποποιημένη φωνητική υποστήριξη και η απρόσκοπτη συνδεσιμότητα παρέχουν ένα φιλόξενο περιβάλλον για τον οδηγό και τους επιβάτες.

Και με εκτιμώμενη εμβέλεια έως και 500 χιλιόμετρα, το Ariya είναι ο ιδανικός σύντροφος στις καθημερινές μετακινήσεις και τα ταξίδια.

Συνδυάζει την προηγμένη τεχνολογία ηλεκτρικών οχημάτων με ένα νέο επίπεδο αλληλεπίδρασης μεταξύ ανθρώπου και μηχανής, προσφέροντας μια εντελώς νέα εμπειρία οδήγησης.

Θα είναι διαθέσιμο ως δικίνητο ή τετρακίνητο, ενσωματώνοντας στη δεύτερη περίπτωση την προηγμένη τεχνολογία «e-4ORCE».  Με πέντε εκδόσεις ισχύος από 217 έως 394 ίππους και μπαταρίες χωρητικότητας 65kWh και 90 kWh το ηλεκτρικό coupé crossover θα ταιριάξει απόλυτα στις ανάγκες των υποψήφιων Ευρωπαίων αγοραστών.

Πηγή:zougla.gr

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours