Το ηλεκτροκίνητο SUV της Fisker αποκαλύπτεται

Στα πρότυπα του Elon Musk κινείται και ο Henry Fisker επιλέγοντας το Twitter για την αποκάλυψη περισσότερων στοιχείων σχετικά με το ηλεκτροκίνητο SUV που πρόκειται να περάσει στη γραμμή παραγωγής μέσα στα δύο επόμενα χρόνια.

Ο ιδρυτής της Fisker έδωσε στο φως της δημοσιότητας μια φωτογραφία από το μπροστινό τμήμα του ηλεκτροκίνητου SUV το οποίο όπως αναφέρει θα αποτελέσει το πλέον βιώσιμο τετράτροχο, αξιοποιώντας για την κατασκευή του ανακυκλωμένα υλικά.

Ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο, πέρα από τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες του αμαξώματος, είναι το γεγονός ότι η τιμή του ηλεκτροκίνητο SUV στην αμερικανική αγορά δεν θα ξεπερνά τα 40.000 δολάρια, όντας επί της ουσίας πιο προσιτό απ’ όσο θα μπορούσε να φανταστεί κανείς.

Άλλωστε απώτερος σκοπός του Henry Fisker είναι η μικρή αυτοκινητοβιομηχανία που ο ίδιος έχει ιδρύσει να αλλάξει επίπεδο και να περάσει στη μαζική παραγωγή οχημάτων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το νέο ηλεκτροκίνητο SUV της Fisker θα διαθέτει αυτονομία περίπου 500 χιλιομέτρων, όντας παρόλα αυτά μικρότερο σε διαστάσεις από το Model X της Τesla.

Μεταξύ άλλων, ο Henry Fisker προανήγγειλε ότι η παρουσίαση του αυτοκινήτου θα γίνει μέσα στο 2019 και ότι μέχρι  τότε δεν θα πρέπει να περιμένουμε κάποια άλλη σημαντική αποκάλυψη σχετικά με αυτό.

Πηγή:caranddriver.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours