Πέθανε ο Αλέκος Χολέβας -Σοκ για τον Νίκο Αλιάγα

Έφυγε σε ηλικία μόλις 52 ετών ο δικηγόρος Αλέκος Χολέβας ύστερα από μάχη με την επάρατο νόσο.

Ο Αλέκος Χολέβας υπήρξε παλαιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και παιδικός φίλος του Νίκου Αλιάγα.

Συγκλονισμένος ο γνωστός παρουσιαστής Νίκος Αλιάγας, μιλώντας σε γνωστούς και φίλους έλεγε, δακρυσμένος, «έφυγε ο αδελφός μου».

Μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν μαζί του, με τον εκλιπόντα να αφήνει την τελευταία του πνοή δίπλα στους στενούς του φίλους. Ο ίδιος πάλευε αρκετό καιρό με τον καρκίνο, ωστόσο το τελευταίο διάστημα είχε επιδεινωθεί η κατάστασή του.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για τον Αλέκο Χολέβα

Η ελληνική Ομοσπονδία με ανακοίνωσή της εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του επί σειρά ετών νομικού στελέχους της, του Αλέξανδρου Χολέβα.

Η ανακοίνωση από την ΕΠΟ:

Η οικογένεια της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας θρηνεί το χαμό του Αλέξανδρου Χολέβα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα σε ηλικία 56 ετών μετά από σκληρή μάχη με την επάρατη νόσο. Ο εκλιπών ήταν τα τελευταία χρόνια μέλος της νομικής υπηρεσίας της Ε.Π.Ο., την οποία υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια. Ο Αλέξανδρος Χολέβας υπήρξε άριστος οικογενειάρχης και επαγγελματίας και θα μείνει σε όλους μας αξέχαστος.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ε.Π.Ο. Παναγιώτης Δημητρίου, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, καθώς και όλοι οι εργαζόμενοι στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι από το νεκροταφείο του Πανοράματος Βούλας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours