Επίθεση με βιτριόλι: Μετά την δολοφονική επίθεση στην Ιωάννα χάζευε ροζ βίντεο – Νέα στοιχεία σοκ!

Μετά την χθεσινή ανατριχιαστική αγόρευση του εισαγγελέα (διαβάστε την ολόκληρη εδώ) για την δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso η Έφη ήταν ατάραχη αμέσως μετά την επίθεση και για μέρες συνέχισε την ζωή της κανονικά κάνοντας πράγματα που έκανε και πριν, όπως να επισκέπτεται σάιτ πορνό.

Νέα στοιχεία σοκ για την υπόθεση της Ιωάννας

Συγκεκριμένα, πληροφορίες που επικαλεί η εφημερίδα Espresso αναφέρουν πως η η 36χρονη επισκεπτόταν ιστοσελίδες πορνό σαν να μην είχε συμβεί τίποτα λίγες ημέρες αφότου είχε λιώσει με οξύ το πρόσωπο της Ιωάννας! Σύμφωνα με στοιχεία από την άρση απορρήτου του κινητού της και του υπολογιστή της, η Έφη προέκυψε ότι στις 10.30 και 10.33 π.μ. της 31ης Μαΐου του 2020, δηλαδή 11 ημέρες μετά την φρικιαστική επίθεση είχε επισκεφθεί ροζ ιστοσελίδες ενώ στις 11 έκανε και μια αναζήτηση ειδικής κατηγορίας.

Επίσης, στις 3 Ιουνίου επισκέφθηκε τρεις φορές ιστοσελίδες για ανηλίκους ενώ ισάριθμες φορές μπήκε σε σάιτ πορνό και στις 5 Ιουνίου.

Έφη Καρακαντζούλα επίθεση βιτριόλι

 

«Βάφει τα μαλλιά της, φτιάχνει τα νύχια της και…» – Η ζωή της Έφης μέσα στην φυλακή

Συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και τη Νάντια Αλεξίου, παραχώρησε πρώην συγκρατούμενη της 37χρονης Έφης. Μίλησε για τη συμπεριφορά της, για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, αλλά και τη ζωή και τη συμπεριφορά της μέσα στην φυλακή.

Σχετικά με τη συμπεριφορά της όταν ήρθε στις φυλακές, ανέφερε πώς: «Δεν θα έλεγα ότι είχε συμπεριφορά ενός ανθρώπου που είχε συνειδητοποιήσει την πράξη του, που βρισκόταν, τι συνέβαινε, για ποιον λόγο ήταν εκεί… Ήταν σαν έβλεπα έναν άνθρωπο που ίσως τον είχα βρει κι εγώ εκεί. Δεν ήταν απομονωμένη, κλεισμένη στον εαυτό της – ήταν κοινωνική. Η πρώτη μας επαφή δεν ήταν και η καλύτερη. Τουλάχιστον από τη δική μου πλευρά, γιατί είχα απέναντί μου έναν άνθρωπο ο οποίος είχε διαπράξει κάτι πολύ άσχημο για τα δικά μου δεδομένα και δε θα μπορούσα να το δικαιολογήσω με οποιονδήποτε τρόπο. Ό,τι και να μου έλεγε κάποιος, δεν είχε λογική για μένα αυτό που έκανε, να καταστρέψει τη ζωή ενός ανθρώπου».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξή της, η πρώην συγκρατούμενη της αποκάλυψε πως «Η Έφη είχε τελείως διαφορετική αντιμετώπιση. Έβαφε τα μαλλιά της, έφτιαχνε τα νύχια της, δεν ήταν ποτέ απεριποίητη. Η συμπεριφορά της ήταν ενοχλητική. Εγώ δε θεωρώ ότι το συγκεκριμένο άτομο έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει, και αν το έχει κάνει, το κρύβει πολύ καλά».

Όσο για το τι έλεγε μέσα στη φυλακή για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, η πρώην συγκρατούμενη της είπε στην εφημερίδα: «Στην αρχή δεν μίλαγε καθόλου, κι επειδή μίλαγα και με κοπέλες στον Κορυδαλλό, γιατί κατεβαίναμε για μεταγωγές και από τη Θήβα, τη ρωτούσαν γιατί το έκανε. Δεν έλεγε ότι έχει μετανιώσει. Το μόνο που έλεγε ήταν “Ε, μου γύρισαν τα μάτια, μου γύρισε το κεφάλι, το ‘κανα”. Αυτό. “έγινε”. Μόνο αυτό έλεγε. Τη λέγαμε “βιτριόλι” και δε θα σταματήσει αυτό. Η πράξη σου σε ακολουθεί».

Πώς ήταν όμως η συμπεριφορά της προς τις άλλες κρατούμενες; «Ήταν φιλική. Ήθελε να είναι αποδεκτή και φιλική με όλους, και νομίζω ότι το κατάφερε σε μεγάλο βαθμό. Όσο καιρό ήμουν στη Θήνα, υπήρξαν συγκρατούμενές της που βρέθηκαν κοντά της. Υπήρχε, όμως, ένα «γιατί;». Δεν υπήρχε περίπτωση να δεχτεί επίθεση από κάποια. Η συμπεριφορά της ήταν ενός ανθρώπου φυσιολογικού, ίσως να σου δημιουργούσε και τη σκέψη “γιατί αυτή η κοπέλα βρίσκεται εδώ;».

Πηγή:youweekly.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours