Έγκλημα στο Αιγάλεω: Συγκλονιστικές μαρτυρίες – «Το ένα παιδί βγήκε και φώναζε ότι σκότωσαν τη μάνα του»

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες των γειτόνων και ανθρώπων που γνώριζαν την οικογένεια για τη δολοφονία της 54χρονης μητέρας στο Αιγάλω με την αστυνομία να αναζητά τον μικρό της γιο. Ένας από τους γείτονες, ανέφερε πως είδε ένα από τα αδέρφια, τα οποία είναι πέντε στο σύνολο, να βγαίνει από το σπίτι και να φωνάζει «Βοήθεια, βοήθεια, σκότωσαν τη μάνα μου».

Ο ίδιος περιέγραψε μια ζοφερή καθημερινότητα για τη μητέρα, η οποία είχε αναπηρία, και για τα πέντε παιδιά της, με συνεχείς τσακωμούς που συχνά έφερναν στο σπίτι την αστυνομία.

«Είχαν τσακωμούς, ερχόταν η αστυνομία συχνά στο σπίτι, 10 φορές τον χρόνο. Τη γυναίκα τη γνώριζα. Αυτή κάθε μέρα τσακωνόταν με τα παιδιά. Υπήρχαν προβλήματα ξυλοδαρμού, την είχαν χτυπήσει πολλές φορές. Γιατί τσακώνονταν κάθε φορά. Έπαιρνε από τον δήμο φαγητό. Μια ζωή αυτά είχαν τσακωμούς» ανέφερε ο γείτονας.

«Έκανε αγώνα αυτή η μάνα για τα παιδιά – Όταν το είδα σοκαρίστηκα»

«Είχαν μεταξύ τους μεγάλο πρόβλημα» υποστήριξε μια γειτόνισσα, συμπληρώνοντας ότι «σαν παιδιά είχαν και εκείνα πρόβλημα, δεν ήταν παιδιά που θα μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα μόνα τους. Τα φρόντιζε μόνη της, έκανε αγώνα αυτή η μάνα για τα παιδιά».

«Γύρισα από τη δουλειά, και όταν το είδα σοκαρίστηκα» είπε σημειώνοντας πως το ένα το παιδί φώναζε. Ακούστηκε ότι πριν τη δολοφονία, είχαν λογομαχήσει. Η γυναίκα είχε πολλά προβλήματα, δεν τη στήριζε κανείς».

«Ζούσαν σε εξαθλίωση»

Ο τέταρτος γιος ήταν αυτός που είδε τον φόνο, είπε φίλος ενός εκ των γιων της δολοφονημένης γυναίκας. Και αυτός περιέγραψε μια δύσκολη κατάσταση στην οικογένεια, με εντάσεις. «Γενικότερα υπήρχε ένταση στο σπίτι για τα πάντα. Ο δεύτερος γιος ήταν αυτός που είχε την καλύτερη σχέση με μητέρα. Μου είχε εκφράσει παράπονα για την κατάσταση στην οικογένεια» ανέφερε ο άνδρας.

Συμπλήρωσε ακόμα ότι «ζούσαν σε εξαθλίωση, έπαιρναν ένα επίδομα διότι η μητέρα είχε σωματική αναπηρία, το επίδομα όμως μειώθηκε πολύ, ο μεγάλος γιος συντηρούσε την οικογένεια, ήταν πολύ ζόρικα τα πράγματα».

Αναφορικά με τον γιο που καταζητείται, ο άνδρας είπε πως πρόκειται για το μικρότερο παιδί της οικογένειας, ο οποίος ζούσε σε ίδρυμα καθώς μετά τον θάνατο του πατέρα, δεν μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα, με την πρόνοια να κρίνει ότι το παιδί πρέπει να πάει σε κάποιο ίδρυμα. «Έχει περάσει πολλά η συγκεκριμένη οικογένεια» δήλωσε ο φίλος ενός εκ των 5 αδερφών.

Δείτε το βίντεο:

Βίντεο: Γιάννης Κέμμος

Πηγή:

About Post Author

+ There are no comments

Add yours