Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά το Κουκάκι αναβιώνει τις Απόκριες στον Πεζόδρομου Γ. Ολυμπίου, με την πρωτοβουλία και συγχρηματοδότηση των καταστηματαρχών και σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων. Ένα μεγάλο αποκριάτικο γλέντι-καρναβάλι θα στηθεί και φέτος με σκοπό να βγει έξω ο κόσμος, να διασκεδάσει και παράλληλα να γνωρίσει τη γειτονιά μας.

Τα καταστήματα θα προσφέρουν μπύρα, κρασί ή τσικουδιά με 2€ και θα σας κεράσουν σουβλάκια και hot dog.

Έναρξη με αποκριάτικη παρέλαση από τα παιδιά της ομάδας μπάσκετ του Κουκακίου ΚΟΥΚΑΚΙ B.C., στη συνέχεια δρώμενα για τους μικρούς μας φίλους με εμψυχωτές, κλόουν, ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ, Παραδοσιακό Γαϊτανάκι με πολύ μουσική και εκπλήξεις.

Ντύσου, Βάψου, και μπες στο θέμα μας… Φέτος εμπνεόμαστε από τη Βραζιλία!

Το ζωντανό μουσικό μέρος του προγράμματος ανοίγει στις 16:00 με μελωδίες από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων.

Guest Dj’s & Live Street Party
Από τις 18:00 τις μουσικές επιλογές αναλαμβάνουν οι καλεσμένοι DJ’s Διονύσης Παπαδόπουλος aka (Dj Dennis), η Νάνσυ Αγγελοπούλου aka (Dj Nancy) , Dj George Kouk σε ένα μοναδικό Street Party μέχρι τις 22:00.
Από τις 22:00 μέχρι τα μεσάνυχτα ζωντανά θα δώσουν το ρυθμό και θα μας ξεσηκώσουν οι κρουστοί Quilombo και Batala Atenas με τον δυναμικό ήχο τους σε Βραζιλιάνικους ρυθμούς SambaBatucada & SambaReggae καθώς και ο Λευτέρη Γρηγορίου με τα “Global Νταούλια’’ θα σκορπίσουν κέφι σε όλο το μήκος του πεζόδρομου στήνοντας ένα ξέφρενο γλέντι.

Φορέστε την καλύτερη σας διάθεση και ελάτε να σας ξεσηκώσουμε και να γλεντήσουμε παρέα γιατί η καρδιά του καρναβαλιού χτυπάει και φέτος στο Κουκάκι.

Πεζόδρομος Γεωργάκη Ολυμπίου, Κουκάκι

22.02.2020

Σα: 16:00 – 24:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours