Τέξας: Ποδοπάτημα σε μουσικό φεστιβάλ – Τουλάχιστον 8 νεκροί

Αλλά και δεκάδες τραυματίες – Είχαν συγκεντρωθεί για τη συναυλία του ράπερ Τράβις Σκοτ

Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πολλοί τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια ποδοπατήματος στο μουσικό φεστιβάλ Astroworld στο Χιούστον του Τέξας, μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα τις αρχές, σύμφωνα με το Reuters.

Μέχρι τα μεσάνυχτα, δεν ήταν ακόμη σαφές τι ακριβώς είχε συμβεί, πόσοι άνθρωποι τραυματίστηκαν ή πώς προκλήθηκαν οι τραυματισμοί, ανέφερε το ABC News.

Όπως αναφέρει το abc13, η τραγωδία ξεκίνησε γύρω στις 21:15 το βράδυ, όταν το πλήθος των περίπου 50.000 ανθρώπων που είχε συγκεντρωθεί για τη συναυλία του ράπερ Τράβις Σκοτ, άρχισε να κινείται προς το μπροστινό μέρος της σκηνής, σύμφωνα με τον αρχηγό της πυροσβεστικής του Χιούστον, Samuel Peña.

«Το πλήθος άρχισε να συμπιέζεται προς το μπροστινό μέρος της σκηνής και ο κόσμος άρχισε να πανικοβάλλεται», είπε ο Peña.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Χιούστον ανέφερε νωρίτερα σε ένα tweet ότι βρισκόταν κοντά στο πάρκο NRG, αφού έλαβε αναφορές για πολλούς τραυματισμούς πολιτών.

Βίντεο που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν πλήθος κόσμου να είναι ξαπλωμένο στο έδαφος, ενώ η μουσική συνεχίζει να παίζει.

https://twitter.com/soseriuzradio/status/1456856388488081411?s=20

Πηγή: reuters.com

About Post Author

+ There are no comments

Add yours