Όλοι οι άντρες παρουσιαστές που θα δούμε τη σεζόν 2021-2022

Ο ανταγωνισμός είναι ήδη πολύ μεγάλος στο νέο τηλεοπτικό τοπίο και οι προσδοκίες πολύ υψηλές. Πολλά πρόσωπα επιστρέφουν, ενώ γνωστά ονόματα και καταξιωμένοι παρουσιαστές θα πέσουν στη μεγάλη μάχη της τηλεθέασης. Σας είχαμε παρουσιάσει τις γυναίκες παρουσιάστριες που θα δούμε τη σεζόν 2021 – 2022 και τώρα ήρθε η στιγμή να δούμε τους άντρες παρουσιαστές που θα μας “γοητεύσουν”. Αναλυτικά όσους παρουσιαστές έχει εξασφαλίσει το κάθε κανάλι για την ψυχαγωγική ζώνη.

ALPHA

Χρήστος Φερεντίνος

Ο Χρήστος Φερεντίνος επιστρέφει και τη νέα σεζόν με το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι Deal, αλλά και την Τέλεια Απόδραση, που έκανε πρεμιέρα το 2021 και γρήγορα αγαπήθηκε από το κοινό!

Ο Χρήστος Φερεντίνος στους άντρες παρουσιαστές στη σεζόν 2021 2022

Νίκος Κοκλώνης

Ο Νίκος Κοκλώνης αλλάζει τηλεοπτική στέγη και έρχεται ανανεωμένος στον ALPHA με το λαμπερό σόου, Just the 2 of Us. Πολλές εκπλήξεις έρχονται, νέα ονόματα και πολύ τραγούδι. Η κριτική επιτροπή φυσικά θα παραμείνει η ίδια. Έτσι, οι Σταμάτης Φασουλής, Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή και Μαρία Μπακοδήμου δίνουν ραντεβού από το φθινόπωρο με παρουσιαστή φυσικά τον Νίκο Κοκλώνη.

Ο Νίκος Κοκλώνης με λευκό κοστούμι

ANT1

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι από τους πιο γνωστούς άντρες παρουσιαστές που κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην τηλεόραση, συνεπώς θα ήταν κάπως… περίεργο αν δεν τον βλέπαμε τη νέα σεζόν. Ο παρουσιαστής φυσικά θα επιστρέψει με την πολύ πετυχημένη βραδινή του εκπομπή The 2Night Show, ενώ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τον δούμε και αλλού, όπως ως κριτής στο Ελλάδα έχεις Ταλέντο!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στους άντρες παρουσιαστές στη σεζόν 2021 2022

Σάκης Τανιμανίδης

Ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε τη μεγάλη ανατροπή και για να βρίσκεται δίπλα στην εγκυμονούσα γυναίκα του αποχώρησε από την παρουσίαση του Survivor. Παρόλα αυτά, δεν έμεινε εκτός παρουσίασης, αφού πλέον περιζήτητος, πήγε στον ANT1 και παρουσίασε την Φάρμα. Όπως είναι δεδομένο, λοιπόν, ο Σάκης Τανιμανίδης φυσικά θα επιστρέψει στην Φάρμα, ενώ συζητάει και για άλλα πρότζεκτ στο κανάλι του Αμαρουσίου!

Ο Τανιμανίδης στους άντρες παρουσιαστές στη σεζόν 2021 2022

Γιώργος Λιάγκας

Ο Γιώργος Λιάγκας μετά το ξαφνικό του come back στην πρωινή ζώνη του ANT1 θα συνεχίσει δυναμικά δίπλα στη Φαίη Σκορδά και Το Πρωινό, που αναμένεται να έρθει κι εκείνο ανανεωμένο!

Ο Γιώργος Λιάγκας με ζιβάγκο

Μάρκος Σεφερλής

Ο Μάρκος Σεφερλής ήρθε για να μείνει. Το τηλεπαιχνίδι 5×5 πήρε το πράσινο φως και για επόμενη χρονιά, συνεπώς θα συνεχίζουμε να βλέπουμε οικογένειες να έρχονται αντιμέτωπες για να κερδίσουν μεγάλα δώρα!

Ο Μάρκος Σεφερλής στους άντρες παρουσιαστές στη σεζόν 2021 2022

Άγγελος Λάντος, Βασίλης Μουρατίδης, Άνταμ Κοντοβάς

Ο ANT1 μπαίνει δυναμικά στον κόσμο των ριάλιτι με το σόου μαγειρικής Game of Chefs που φιλοδοξεί να κερδίσει το κοινό που αγαπάει το MasterChef. Οι Άγγελος Λάντος, Βασίλης Μουρατίδης και Άνταμ Κοντοβάς είναι οι τρεις κριτές που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον του ριάλιτι και θα αναδείξουν τον επόμενο μεγάλο σεφ!

Οι κριτές του Game of Chefs

STAR

Πέτρος Πολυχρονίδης

Μετά από την καλύτερη χρονιά του Τροχού της Τύχης, δε θα μπορούσε ο Πέτρος Πολυχρονίδης να μην ανήκει στους άντρες παρουσιαστές που θα δούμε τη σεζόν 2021 – 2022! Μέσα σε ένα γενικό κλίμα ανανέωσης και αλλαγών, ο Τροχός της Τύχης δε θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστος. Έτσι, το τηλεπαιχνίδι θα έχει τη συντροφιά ενός νέου κοριτσιού, της Νατάσας Κουβελά.

Ο Πέτρο Πολυχρονίδης ποζάρει χαριτωμένα

Γιώργος Καρτελιάς

Είναι ραδιοφωνικός παραγωγός, αγαπήθηκε μέσα από τον Sok FM κι έρχεται να κάνει το τηλεοπτικό του ντεμπούτο παρέα με την αγαπημένη παρτενέρ του, Ελίνα Παπίλα. Ο Γιώργος Καρτελιάς και η Ελίνα Παπίλα θα αναλάβουν την πρωινή ζώνη του καναλιού της Κάτω Κηφισίας και θα μας λένε καλημέρα παίρνοντας «Breakfast at Star».

Ο Γιώργος Καρτελιάς στους άντρες παρουσιαστές στη σεζόν 2021 2022

Δημήτρης Σκουλός, Άγγελος Μπράτης, Γιώργος Καράβας

Οι αγαπημένοι άντρες του GNTM επιστρέφουν για τον τέταρτο κύκλο του διαγωνισμού μόδας. Ο φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός, ο σχεδιαστής Άγγελος Μπράτης και το μοντέλο Γιώργο Καράβας έρχονται τη νέα σεζόν για να αναδείξουν το επόμενο Top Model της Ελλάδας. Το GNTM 4 έρχεται ανανεωμένο, με πιο extreme δοκιμασίες από τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τη νέα κριτή Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Ο Σκουλός και ο Καράβας

Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λευτέρης Κουτσόπουλος

Μετά την τεράστια επιτυχία που είχε το MasterChef 5, θα ήταν απίθανο να μη βλέπαμε στις οθόνες μας το MasterChef 6. Οι αγαπημένοι του κοινού Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λευτέρης Κουτσόπουλος έρχονται από το δεύτερο μισό της νέας σεζόν για να κατακτήσουν για ακόμη μια φορά την καρδιά των τηλεθεατών και να βρουν τον επόμενο ή την επόμενη MasterChef!

Οι κριτές του MasterChef

MEGA

Ιορδάνης Χασαπόπουλος

Πράγματι, το MEGA τη σεζόν 2021-2022 θα έχει ως επί το πλείστον άρωμα γυναίκας, δε θα λείπει, όμως, η ανδρική παρουσία και οι άντρες παρουσιαστές. Ένας από αυτούς είναι ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, ο οποίος παρέα με την Ανθή Βούλγαρη θα συνεχίσουν να μας λένε Καλημέρα με το Κοινωνία Ώρα MEGA.

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος τη νέα σεζόν

Γιάννης Τσιμιτσέλης

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μπαίνει ετοιμοπόλεμος στο δυναμικό του MEGA, όπου έρχεται με μία νέα ταξιδιωτική εκπομπή που έχει τον τίτλο Fishy. Παρέα με τον Λάμπρο Βακιάρο, πρώην νικητή του MasterChef, θα ταξιδεύουν στα νησιά του Ιονίου χαρίζοντας μας μοναδικές στιγμές κι ονειρεμένες εικόνες.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στους άντρες παρουσιαστές στη σεζόν 2021 2022

OPEN

Νάσος Παπαργυρόπουλος

Μια νέα αθλητική εκπομπή έρχεται στο OPEN με τίτλο Η Πρόκληση. Παρουσιαστές η Ιωάννα Λίλη και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, όπου θα υποδέχονται γνωστούς αθλητές και θα τους θέτουν ορισμένα challenges!

Ο Παπαργυρόπουλος στους άντρες παρουσιαστές στη σεζόν 2021 2022

ΕΡΤ

Κωστής Μαραβέγιας

Ο Κωστής Μαραβέγιας έρχεται στην κρατική τηλεόραση να παρουσιάσει μία μοναδική εκπομπή! Συγκεκριμένα, η εκπομπή του αγαπητού τραγουδιστή θα είναι ένα ψυχαγωγικό talk show με πολύ γέλιο, παιχνίδι και εκπλήξεις!

Ο Μαραβέγιας στους άντρες παρουσιαστές στη σεζόν 2021 2022

Νίκος Κουρής

Ο Νίκος Κουρής επιστρέφει στα καθήκοντά του ως παρουσιαστής στο τηλεπαιχνίδι Δες & Βρες. Η απόδοσή του φαίνεται να ικανοποίησε τους υπεύθυνους κι έτσι πήρε το πράσινο φως και για τη νέα σεζόν! Αξίζει να επισημάνουμε επίσης ότι ο ηθοποιός θα συμμετέχει και στον τρίτο κύκλο των Άγριων Μελισσών!

Ο Νίκος Κουρής χαμογελάει

Θανάσης Αναγνωστόπουλος

Στους άντρες παρουσιαστές που θα δούμε τη σεζόν 2021 – 2022 ανήκει και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, αυτή τη χρονιά, όμως, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ. Η νέα του εκπομπή παρέα με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου θα λέγεται Στούντιο 4 και θα είναι καθημερινή!

Ο Αναγνωστόπουλος στους άντρες παρουσιαστές στη σεζόν 2021 2022

ΣΚΑΪ

Γιώργος Λιανός

Ο μοναδικός Γιώργος Λιανός θα επιστρέψει στην παρουσίαση του Survivor. Ήταν μία από τις καλύτερες επιλογές ύστερα από την αποχώρηση του Σάκη Τανιμαδίδη. Οι πετυχημένες ατάκες του και το έξυπνο χιούμορ του ήταν εκείνα που εκτόξευσαν το Survivor στην κορυφή δίνοντας έναν αέρα ανανέωσης στο ριάλιτι επιβίωσης!

Ο Γιώργος Λιανός στους άντρες παρουσιαστές στη σεζόν 2021 2022

Νίκος Μουτσινάς

Ο Νίκος Μουτσινάς δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα με τους άντρες παρουσιαστές που θα δούμε τη σεζόν 2021 – 2022. Ο παρουσιαστής θα επιστρέψει με το Καλό Μεσημεράκι κρατώντας μας συντροφιά! Παρόλα αυτά θα υπάρξουν ορισμένες αλλαγές στην εκπομπή, μέσα σε αυτές πιθανώς να είναι και η ώρα προβολής!

Ο Νίκος Μουτσινάς κλείνει το μάτι

Γρηγόρης Γκουντάρας

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας εντάσσεται στο δυναμικό του ΣΚΑΪ, αφού θα είναι ο νέος παρουσιαστής του Big Brother 2. Παρέα με τη σύζυγό του Νάταλι Κάκκαβα έρχονται να παρουσιάσουν το ριάλιτι, αλλά και μία εκπομπή το Σαββατοκύριακο!

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας στους άντρες παρουσιαστές στη σεζόν 2021 2022

Τάσος Τρύφωνος

Ο παρουσιαστής με το καυστικό χιούμορ έρχεται και την επόμενη σεζόν στην παρουσίαση του Πιο Αδύναμου Κρίκου. Ένα αγαπημένο τηλεπαιχνίδι που προκαλεί γέλιο χάρη στις ανατρεπτικές απαντήσεις των διαγωνιζόμενων!

Ο Τάσος Τρύφωνος με μαύρο κοστούμι

Αυτοί είναι οι άντρες παρουσιαστές που θα δούμε τη σεζόν 2021 – 2022. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα!

Πηγή:youfly.com

About Post Author

+ There are no comments

Add yours