Είναι Ώρα για Φαγητό και η νέα εκπομπή μαγειρικής με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, έρχεται στον ΣΚΑΪ, τη Δευτέρα 31 Αυγούστου στις 11.30. Κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή την ίδια ώρα, η αγαπημένη μας μαγείρισσα θα δημιουργεί απολαυστικά πιάτα, θα μας δίνει χρήσιμες συμβουλές και θα μας μυεί στα μυστικά των πιο νόστιμων συνταγών. Μπαίνουμε στην πολύχρωμη τηλεοπτική κουζίνα της και ξεκινάμε το απολαυστικό ταξίδι στον κόσμο της γεύσης.

Δευτέρα 31 Αυγούστου – Εύκολα και υγιεινά

Πώς μπορούμε να φτιάξουμε εύκολα μια χορταστική μακαρονάδα αλλά να είναι ταυτόχρονα και υγιεινή; Η Αργυρώ μάς δείχνει τον τρόπο και ετοιμάζει σπαγγέτι ολικής άλεσης με πλούσια ναπολιτάνικη σάλτσα. Στη συνέχεια, ετοιμάζουμε μια εύκολη ζύμη για πίτσα χωρίς μαγιά στη στιγμή και απολαμβάνουμε μια μους σοκολάτας με αβοκάντο και λίγες θερμίδες.

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου – Μαγειρικό σχολείο

Είμαστε έτοιμοι να φτιάξουμε τα πιο αφράτα γεμιστά μπιφτέκια με τυρί; Αν ναι, τότε ακολουθούμε τις οδηγίες της Αργυρώς βήμα – βήμα και έχουμε το τέλειο αποτέλεσμα. Στη συνέχεια, κανείς δεν μπορεί να πει όχι σε μια απολαυστική σαλάτα με σταφύλια του Σεπτέμβρη, μπλε τυρί και προσούτο. Ενώ, για το τέλος, αναπολούμε τις μυρωδιές των παιδικών μας χρόνων και με απλά υλικά δημιουργούμε ένα υπέροχο μπισκοτογλυκό ψυγείου με τη δροσιά της βανίλιας και τη γλύκα της σοκολάτας.

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου – Γλυκά και αλμυρά

Η Αργυρώ είναι έτοιμη να μας αποκαλύψει τα μυστικά της για γλυκές και αλμυρές γεύσεις. Ακολουθούμε τις οδηγίες της και τυλίγουμε εύκολα και γρήγορα τις πιο νόστιμες τορτίγιες γεμιστές με μοτσαρέλα και γαλοπούλα. Μαθαίνουμε να φτιάχνουμε ένα κέικ σοκολάτας που το απολαμβάνουμε χωρίς τύψεις και ετοιμάζουμε το γλυκό κουταλιού του μήνα, σταφύλι με πλούσιο άρωμα αρμπαρόριζας.

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου – Εύκολα και γρήγορα

Η αγαπημένη μαγείρισσα μάς ταξιδεύει ως το νησί της, την Πάρο και μας δείχνει μια εύκολη, παριανή κολοκυθόπιτα με ολόφρεσκα αβγά, ανθότυρο και φέτα. Αλλά δεν σταματάει εδώ! Είναι έτοιμη να μας πείσει ότι τα νόστιμα δεν είναι και δύσκολα και το αποδεικνύει με τα γεμιστά μοσχαρίσια ρολάκια που ετοιμάζει, καθώς και ένα εντυπωσιακό cheesecake με πραλίνα που θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου – Νόστιμα και λαχταριστά

Η Αργυρώ μπαίνει στην κουζίνα και ετοιμάζει μοναδικά πιάτα με κέφι και μεράκι, ιδανικά για το καθημερινό μας τραπέζι, αλλά και για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. Μπαίνουμε στον πειρασμό να μαγειρέψουμε μαζί της πιπεράτο μοσχάρι με ζεστή πατατοσαλάτα και λαχταριστή ομελέτα με χωριάτικο λουκάνικο. Όσο για το επιδόρπιο της ημέρας; Ευκαιρία να δοκιμάσουμε μια δροσερή και απολαυστική μους μάνγκο.

Κάθε πρωί στις 11.30, είναι Ώρα για Φαγητό και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου είναι στον ΣΚΑΪ για να το μαγειρέψει μαζί μας.

Δείτε το trailer:

Πηγή:skai.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours