Φαίη Σκορδά: Έξαλλη με τις διαδικτυακές απάτες – «Έχω μιλήσει με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος…»

«Το θέμα δεν είναι μόνο ότι χρησιμοποιούν το όνομα σου, είναι και αυτό ένα κομμάτι, για να βγάλουν κάποιοι επιτήδειοι χρήματα. Το θέμα είναι ότι αυτά μπορεί να είναι επικίνδυνα τα σκευάσματα», σημείωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.«Δηλαδή δεν είναι απλό. Για να υπάρξει κάτι τέτοιο θα πρέπει να υπάρξουν οι κατάλληλες έρευνες, να δοθούν οι κατάλληλες εγκρίσεις και μετά από πολλή μεγάλη διαδικασία να μπουν μέσα στα φαρμακεία».

«Τώρα κάποιος που φτιάχνει κάτι και το στέλνει μέσω διαδικτύου, που δεν ξέρω αν τελικά το προϊόν στέλνεται, είναι πολλή μεγάλη απάτη», συμπλήρωσε, σε έντονο ύφος, η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινού.

«Εγώ τώρα να μπω στο whatsapp μου να δείτε, πάλι τα έστελνα, έχουμε μιλήσει και με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και συνήθως αυτοί οι λογαριασμοί είναι στο εξωτερικό. Από την άλλη δεν μπορούμε να το αφήσουμε και έτσι, τους τελευταίους μήνες υπάρχει μια έξαρση σε αυτό και προφανώς για να υπάρχει έξαρση, πουλάει».

Η παρουσιάστρια του Πρωινού επίσης αναφέρθηκε σε περίπτωση που φαρμακείο στην Κύπρο χρησιμοποιεί διαφήμιση με την ίδια για προϊόν που ουδέποτε διαφήμισε!

https://youtu.be/PYkV1WoBiYM

About Post Author

+ There are no comments

Add yours