Εβδομάδα πρεμιέρας αυτή που διανύουμε και χθες οι πιο λαμπερές κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης καλωσόρισαν ανανεωμένες στα πλατό των εκπομπών τους τους τηλεθεατές με πολύ καλή διάθεση και ενθουσιασμένες. 

Φυσικά ήταν και λαμπερές αφού είχαν φροντίσει ιδιαίτερα στυλιστικά τις εμφανίσεις τους.

Ξεκινώντας από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να πούμε ότι το πορτοκαλί φόρεμα που φόρεσε δια χειρός Σωτήρη Γεωργίου ήταν πραγματικά ένα αριστούργημα. Της πήγαινε πολύ, το είχε συνδυάσει με υπέροχα ψηλοτάκουνα σανδάλια ενώ το χρώμα της πήγαινε πάρα πολύ.

Είπε λοιπόν Happy day με τον πλέον κατάλληλο τρόπο στους τηλεθεατές, τουλάχιστον ενδυματολογικά, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μία φορά πως πρόκειται για μία από τις πιο καλοντυμένες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης.

Η Φαίη Σκορδά έκανε τη διαφορά αφού επέλεξε να φορέσει την… τελευταία λέξη της μόδας. Επέλεξε να φορέσει μια ολόσωμη τζιν φόρμα, λευκά μποτάκια ενώ τα μαλλιά της ήταν απλά και χωρίς μπούκλες ή μαζεμένα πάνω. Άκρως εντυπωσιακή και πολύ λαμπερή.

Όσο για τη Βίκυ Καγιά, ήταν… φωτιά στα κόκκινα στην πρεμιέρα του Shopping Star που φέτος συνεχίζει ακάθεκτο να μας κρατάει συντροφιά τα μεσημέρια. Το φόρεμά της ήταν πράγματι άκρως εντυπωσιακό και της πήγαινε πολύ και ως χρώμα.

Όσο για τις Μαρία Μπεκατώρου και Ζέτα Μακρυπούλια που φέτος πρωταγωνιστούσαν σε κοινό τρέιλερ για τα τηλεπαιχνίδια Still Standing και Rouk Zouk που παρουσιάζουν και ήταν ντυμένες στα ασπρόμαυρα, επέλεξαν να κινηθούν σε πιο safe επιλογές. Ποιες ήταν αυτές; Το απόλυτο λευκό. Η μεν Μαρία φορούσε λευκό κοστούμι με λευκό τοπ ενώ η Ζέτα επέλεξε επίσης λευκό σύνολο μόνο που εκείνης ήταν μία υπέροχη ζιπ κιλότ που είχε συνδυάσει με μία πολύ ωραία -ίδιου χρώματος- μπλούζα.

Πηγή:gossip-tv.gr

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours