Το πρώτο πρόσωπο που μάθαμε ότι θα είναι στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου (vid)

Πυρετώδεις προετοιμασίες για την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, η οποία θα προβάλλεται την ερχόμενη σεζόν στον Alpha. Όπως όλα δείχνουν, η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο.

H εκπομπή του Open, “Καλοκαίρι #not”, αποκάλυψε ποιο είναι το πρώτο πρόσωπο που μαθαίνουμε ότι θα βρίσκεται στην εκπομπή του μοντέλου. Πρόκειται για την Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία αποχώρησε απ’ το Πρωινό του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και θα είναι στο πλάι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Θυμίζουμε πως πριν από μερικές μέρες η ίδια είχε διαψεύσει τις φήμες που την ήθελαν να συμμετέχει στο Big Brother.

Διαψεύδω κάθε πληροφορία για συνεργασία και συζητήσεις με το “BIG BROTHER”. Είμαι διακοπές, έχω ήδη κλείσει την επόμενη συνεργασία μου, η οποία και θα ανακοινωθεί όπως πρέπει. Καλά μπάνια

Δες το απόσπασμα απ’ το Καλοκαίρι #not σχετικά με την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου:

«Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία, να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους! Από τη στιγμή που η κυρία Μενεγάκη αποφάσισε να φύγει και μια ζώνη μένει κενή, κάποιος πρέπει να πάει στη θέση της. Αυτό δεν σημαίνει ότι την αντικαθιστά κάποιος ή πάει να πάρει τη δουλειά του άλλου. Η γυναίκα θέλει να ξεκουραστεί, έχει κάνει μια τεράστια πορεία, μια τεράστια καριέρα, είναι παράδειγμα προς μίμηση… Αλίμονο, κανείς δεν παίρνει τη θέση της κυρίας Μενεγάκη», είχε δηλώσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στους δημοσιογράφους όταν την είχαν ρωτήσει σχετικά με το ότι παίρνει τη ζώνη της Ελένης.

Πηγή:ipop.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours