Το Πρωινό: Γκάφα για τη Φαίη Σκορδά στον «αέρα» – «Δε μαζεύεται αυτό»

Άλλο ένα κεφάλαιο τηλεοπτικής ιστορίας γράφτηκε το πρωί της Τετάρτης σύμφωνα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και πρωταγωνίστρια τη Φαίη Σκορδά.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Λευτέρης Πανταζής έδειχνε στην κάμερα του «Πρωινού» τα πανάκριβα ρούχα τα οποία έχει στην γκαρνταρόμπα του και φέρουν την υπογραφή του Gianni Versace.

Ο τραγουδιστής ανέφερε ότι υπήρξε καλός φίλος με τον διάσημο Ιταλό μόδιστρο και πως αγόραζε σε ιδιαίτερα καλές τιμές τα ρούχα του και μάλιστα κομμάτια τα οποία κυκλοφορούσαν στην αγορά 6 μήνες αργότερα.

Ακούγοντας τα λεγόμενα του Λευτέρη Πανταζή, η Φαίη Σκορδά θέλησε να ρωτήσει τον Λευτέρη Πανταζή: «Μιλάτε τώρα; Έχετε επικοινωνία;».

Όπως ήταν φυσικό, η απορία αυτή της Φαίης Σκορδά «πάγωσε» τους συνεργάτες της καθώς ο Gianni Versace δολοφονήθηκε το 1997.

Η παρουσιάστρια αρχικά απόρησε με τις αντιδράσεις των υπολοίπων, όμως όταν συνειδητοποίησε τη γκάφα της ξέσπασε τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της σε γέλια.

«Μόλις γράφτηκε άλλο ένα κεφάλαιο τηλεοπτικής ιστορίας», σχολίασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, με τη Φαίη Σκορδά να παραδέχεται με χαμόγελο πως «Δεν μαζεύεται αυτό».

https://youtu.be/9Uhm517Uq3Y

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours