Φανερά ικανοποιημένος για τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε στην πρεμιέρα του την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς το remake της σειράς «Το Καφέ της Χαράς» εμφανίστηκε ο αγαπημένος ηθοποιός, Χάρης Ρώμας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ρώμας, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά, έκανε λόγο για ένα απρόσμενα μεγάλο ποσοστό τηλεθέασης. Όπως ανέφερε ο τηλεοπτικός Περίανδρος Πώποτας, όλοι οι συντελεστές είχαν προσπαθήσει πάρα πολύ, γι’ αυτό ήταν προετοιμασμένοι για ένα καλό αποτέλεσμα.

«Όταν υπάρχει μια ομάδα, τόσο πολύ ενωμένη σε όλα τα επίπεδα και γι’αυτό ήλπιζα ότι θα υπήρχε μια μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό», ανέφερε, χαρακτηριστικά, ο Χάρης Ρώμας.

Σύμφωνα με τον κ. Ρώμα, το σήριαλ φαίνεται να άρεσε στον κόσμο, τουλάχιστον αυτό προκύπτει από τα σχόλα που αποκόμισε ο ηθοποιός από τους θεατές που του μίλησαν μετά την παράστασή του στο θέατρο.

«Ούτε και εγώ δεν ξέρω που θα προσγειωθεί, όμως αισθάνομαι από τον κόσμο που με συνάντησα στο θέατρο ότι η σειρά τους άρεσε, δεν τους απογοήτευσε. Επειδή και στην πορεία είμαστε ακόμα πιο δυνατοί, είναι πολύ ωραία τα επεισόδια, θα πάμε πολύ καλά. Είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να γίνει για να ξεκινήσει ο χρόνος ωραία», ανέφερε ο Χάρης Ρώμας για τη συνέχεια της αγαπημένης σειράς, «Το Καφέ της Χαράς», 15 ολόκληρα χρόνια μετά την ολοκλήρωσή της.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή:sputniknews.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours