Μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια συνεργασίας του ΑΝΤ1 με τη Μαρία Μπεκατώρου, φαίνεται πως οι δύο πλευρές έχουν βρει για πρώτη φορά εμπόδιο στη μεταξύ τους σχέση.

Την ώρα που το συμβόλαιό της με το κανάλι του Αμαρουσίου λήγει, η όμορφη παρουσιάστρια δεν βρίσκει να έχει βρει με τον ΑΝΤ1 τη χρυσή τομή για το μέλλον της συνεργασίας τους, η οποία κρατάει εδώ και μία οκταετία.

«Δεν έχει βρεθεί τηλεπαιχνίδι το οποίο θα ήταν κάτι που θα επιθυμούσε η Μαρία Μπεκατώρου και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι του χρόνου ενδέχεται να μην επιστρέψει το YFSF. Υπάρχει σκέψη να το ξεκουράσουν. Ο ΑΝΤ1 πάντως, ανεξαρτήτως του prioject, τη θέλουν στο κανάλι, θεωρούν σίγουρο ότι θα μείνει στο κανάλι» αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα για το συγκεκριμένο τηλεοπτικό παρασκήνιο που θέλει τη Μαρία Μπεκατώρου ήδη να έχει έρθει σε επαφή με το Mega για να εξετάσει το ενδεχόμενο μεταγραφής της.

Βέβαια, η Μαρία Μπεκατώρου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δίνει πρώτα προτεραιότητα στις προτάσεις που έχει από το κανάλι της, όμως αυτό δεν σημαίνει πως αν τελικά δεν τα βρουν, δεν θα δει και τις υπόλοιπες προτάσεις που τής παρουσιάζονται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΑΝΤ1 έχει ήδη προτείνει τη θέση της κριτή στο Ελλάδα έχεις ταλέντο για την επόμενη σεζόν, κάτι όμως που δεν δείχνει να βλέπει και με πολύ καλό μάτι η Μαρία Μπεκατώρου.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όλα όσα αποκαλύφθηκαν για τη συγκεκριμένη συνεργασία.

Πηγή:gossip-tv.gr

.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours