Το καλοκαίρι τελείωσε. Τουλάχιστον τελείωσε για τους παρουσιαστές των ψυχαγωγικών εκπομπών, που έχουν ήδη επιστρέψει στη βάση τους και προετοιμάζονται σε πυρετώδεις ρυθμούς με τις ομάδες των δημοσιογράφων, προκειμένου να βγουν στον αέρα. Λίγο πριν χτυπήσει το τηλεοπτικό καμπανάκι, το People παρουσιάζει ένα εκτενές ρεπορτάζ με όλες τις αλλαγές, το παρασκήνιο, τις μεταγραφές, τα πρόσωπα και τις εκπλήξεις της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

ANT1
Ύστερα από έξι τηλεοπτικές σεζόν, έρχεται αέρας ανανέωσης στο Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά. Ο δικός μας φίλος και πρώην διευθυντής του People, Γιώργος Πράτανος, ανέλαβε την αρχισυνταξία.Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας του μυθιστορήματος «Ο ανεπιθύμητος νεκρός» είναι παλιός γνώριμος της παρουσιάστριας, από την εποχή που η Φαίη παρουσίαζε το πρωινό στο Μακεδονία TV, μιας και συνεργάστηκαν στενά στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα εκεί.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του People, η ομάδα του πρωινού μπροστά από τις κάμερες παραμένει η ίδια, χωρίς καμία προσθήκη, με τους Δημήτρη Ουγγαρέζο, Αφροδίτη Γραμμέλη και Άρη Καβατζίκη, ενώ στο δυναμικό της εκπομπής προστίθεται η δημοσιογράφος Νάνσυ Παραδεισανού, η οποία θα κάνει συνεντεύξεις.

Αλλαγές θα υπάρξουν και στους ρεπόρτερ της εκπομπής, καθώς ο σταθμός επιθυμούσε μια ανανέωση που θα ενδυνάμωνε ακόμα περισσότερο την ομάδα. Το πρωινό θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Σεπτεμβρίου, μαζί με τις περισσότερες μεσημεριανές εκπομπές. Στη μεσημεριανή και απογευματινή ζώνη, συνεχίζουν κανονικά η Ζέτα Μακρυπούλια με το ΡουκΖουκ και η Μαρία Μπεκατώρου με το StillStanding.

Η Ζέτα αναλαμβάνει και την παρουσίαση του νέου μουσικού talentshowμε τίτλο The Final Four, το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβρη. Προς το παρόν, δεν έχουν κλειδώσει τα ονόματα της κριτικής επιτροπής. Ωστόσο, η ένταξη του Μιχάλη Χατζηγιάννη στη  δισκογραφική εταιρεία Heaven (που ανήκει στον όμιλο του ΑΝΤ1), τον περασμένο Ιούνιο, φαίνεται πως είναι ο προπομπός της συνεργασίας του με το κανάλι, ενώ πηγές του ρεπορτάζ αναφέρουν πως η μια από τις καρέκλες της κριτικής επιτροπής ήδη του ανήκει, μια και πέρα από την καλλιτεχνική του υπόσταση θα έχει έντονο ενδιαφέρον και η τηλεοπτική του συνύπαρξη με την επί χρόνια σύντροφό του, Ζέτα Μακρυπούλια. Σίγουρη θεωρείται και η τηλεοπτική παρουσία του Γρηγόρη Αρναούτογλου, καθώς ο παρουσιαστής πρόκειται να επιστρέψει σύντομα με το 2nightshow στους δέκτες μας.

OPEN

Σε ένα εντελώς ανανεωμένο πλατό πρόκειται να δούμε στις 9 Σεπτεμβρίου την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έχει πολλούς λόγους να ευτυχεί φέτος: Ένα πλατό που ουσιαστικά θα είναι το σπίτι της Κατερίνας, με το μπουντουάρ, την γκαρνταρόμπα, την κουζίνα, αλλά και το κοριτσίστικο σαλόνι στο οποίο θα υποδέχεται τους καλεσμένους της. Τα πρόσωπα που θα πλαισιώνουν την παρουσιάστρια στην εκπομπή Ευτυχείτε αλλάζουν ριζικά.

Μέχρι στιγμής, ο Νίκος Γεωργιάδης και η Χρίσλα Γεωργακοπούλου έχουν συμφωνήσει με το κανάλι της Παιανίας, στην αρχή της εβδομάδας συμφώνησε με τον σταθμό και ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος κλείνει πίσω του ένα μεγάλο κεφάλαιο της επαγγελματικής του ζωής, εκείνο του Alpha.

Η Χρίσλα και ο Γρηγόρης είχαν συνεργαστεί και στο παρελθόν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Οπότε, αυτή η τηλεοπτική χημεία του παρελθόντος πρόκειται να αναβιώσει μέσα από τη συχνότητα του Open.

Στη  μεσημεριανή ζώνη η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Παύλος Σταματόπουλος προετοιμάζουν την εκπομπή τους. Το Καλοκαίρι#not σημείωσε υψηλά ποσοστά στους πίνακες τηλεθέασης, ποσοστά που ουσιαστικά τους έδωσαν και το πράσινο φως για την εκπομπή που πρόκειται να παρουσιάσουν. Μια εκπομπή με έντονο σχόλιο, χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Μάλιστα, υπάρχει το ενδεχόμενο να κρατήσουν κατά κάποιον τρόπο το όνομα της καλοκαιρινής εκπομπής, καθώς ένας από τους υποψήφιους τίτλους που έχει πέσει στο τραπέζι των συσκέψεων είναι το Μεσημέρι#not.

Ένα νέο πρόσωπο στον σταθμό είναι και η Μαρία Μπακοδήμου. Η έμπειρη παρουσιάστρια είναι ένα βήμα πριν τις τελικές υπογραφές με το Open και, όπως όλα δείχνουν, θα παρουσιάσει δυο projects: Ένα realityμόδας με τον πιλοτικό τίτλο Δικαστήριο μόδας, που θα παίρνει πάσα από τους Ζαρίφη-Σταματόπουλο, και ένα τηλεπαιχνίδι, που είναι ξένο φορμάτ και ο ελληνικός του τίτλος έχει αποφασιστεί και είναι ο Όλοι για έναν και ένας για όλους. Μάλιστα, το τρέιλερ παίζει ήδη στον αέρα του Open και προτρέπει τους τηλεθεατές να δηλώσουν συμμετοχή.

ALPHA

Στις 16 Σεπτεμβρίου αναμένεται να γίνει η πρεμιέρα της εκπομπής HappyDay. Φέτος είναι μια χρονιά αλλαγών για την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, μια και από την ομάδα μπροστά από τις κάμερες αποχώρησε ο Δημήτρης Παπανώτας, που για πολλούς ήταν ένα δυνατό χαρτί στο σχολιαστικό μέρος της εκπομπής. Επιπλέον, πληροφορίες του ρεπορτάζ θέλουν και τον Χρήστο Βαρθαλίτη εκτός, ενώ ήδη γίνονται δοκιμαστικά, ώστε να αποφασιστεί ποιο θα είναι το πρόσωπο που θα προστεθεί στην ομάδα. Μέχρι στιγμής, ο επικρατέστερος για το HappyDay είναι ο Θανάσης Πάτρας, ενώ στις θέσεις τους παραμένουν κανονικά ο Κώστας Φραγκολιάς, η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου και η Μαρία Αντωνά.

Η ευχάριστη είδηση της φετινής χρονιάς είναι η τηλεοπτική επιστροφή του Φώτη Σεργουλόπουλου, ο οποίος θα παρουσιάζει σε καθημερινή βάση το τηλεπαιχνίδι Devided, ένα πρωτότυπο τηλεπαιχνίδι γνώσεων, στο οποίο τέσσερις εντελώς άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι θα πρέπει να συνεργαστούν με στόχο τη νίκη. Πέρα από το τηλεπαιχνίδι, υπάρχει το ενδεχόμενο ο παρουσιαστής να αξιοποιηθεί και στη latenight ζώνη του σταθμού. «Ο Φώτης είναι ένας εξαιρετικός παρουσιαστής και ο Alpha σκοπεύει να κάνει κι άλλα πράγματα μαζί του», τονίζει στο People άνθρωπος που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις.

Τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου, η Ναταλία Γερμανού θα εξακολουθήσει να κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές, μαζί με τους Κώστα Τσουρό, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Φωτεινή Πετρογιάννη, αλλά και τον Παναγιώτη Χατζηδάκη, που ήταν πέρσι στην παρέα της Ελένης Μενεγάκη. Μια παρέα που η Ελένη φυλάει σαν επτασφράγιστο μυστικό για τη νέα σεζόν, καθώς θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές και στη δική της εκπομπή.

Ακόμα και η φημολογούμενη επιστροφή του Δημήτρη Αλεξάνδρου στο πάνελ είναι στον αέρα, μια και ακόμα δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη συμφωνία ανάμεσα στο μοντέλο και το κανάλι.Αέρας ανανέωσης υπάρχει και για τον Χρήστο Φερεντίνο, που σύντομα θα κάνει πρεμιέρα με το νέο τηλεπαιχνίδι Πάνω Κάτω, που θα παρουσιάζει κάθε μέρα στην απογευματινή ζώνη του σταθμού.

ΣΚΑΪ

Ύστερα από έξι χρόνια στον ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε τη μεγάλη έξοδο και από τις 16 Σεπτεμβρίου θα καλησπερίζει τους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Μαζί του, στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, εκτός από την Κατερίνα Γκαγκάκη και την Κάλια Ελευθερίου, θα βρίσκονται και ο Δημήτρης Παπανώτας με την Ελένη Τσολάκη, οι οποίοι πέρα από το ότι υπήρξαν συνεργάτες στο πρωινό του Alpha τα προηγούμενα χρόνια, έχουν αναπτύξει και μια δυνατή φιλική σχέση.

Ο Γιώργος και η ομάδα του, εκτός από το δυνατό σχόλιο και το χιούμορ, σκοπεύουν να ασχοληθούν με την επικαιρότητα και τους πρωταγωνιστές της, ενώ η σκαλέτα της εκπομπής θα περιέχει δυνατές συνεντεύξεις και αποκλειστικά θέματα. Ο Γιώργος θα αναλάβει επίσης και την παρουσίαση του καθημερινού τηλεπαιχνιδιού Guess Μy Αge, που θα προβάλλεται τα απογεύματα.

Στις 15.00, αμέσως μετά το δελτίο ειδήσεων, θα ξεκινάει και η νέα εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, της οποίας ο τίτλος ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί. Το μόνο βέβαιο είναι πως ο Μουτσινάς θα κινηθεί πάνω κάτω στην περσινή επιτυχημένη συνταγή τού Για την Παρέα στο Open, κάτι που του εξασφάλισε και τη μεταγραφή του στον ΣΚΑΪ. Στον σταθμό του Φαλήρου παραμένει και η Τατιάνα Στεφανίδου, με τη μόνη διαφορά πως η εκπομπή της μετακομίζει στη ζώνη του Σαββατοκύριακου, ανανεωμένη και με lifestyle περιεχόμενο. Σε αυτό το σημείο, αξίζει να σημειωθεί πως τόσο οι εκπομπές των Λιάγκα και Μουτσινά όσο και της Τατιάνας Στεφανίδου θα βγαίνουν από τα πλατό του studioAlfa στα Μελίσσια.

Πέραν του καθημερινού τηλεπαιχνιδιού GuessMyΑge, θα υπάρχει ακόμα ένα, το Boom, που θα παρουσιάζει ο Σάκης Τανιμανίδης, το όνομα του οποίου ακούστηκε και για την παρουσίαση του The Voice, ύστερα από την ανακοίνωση του Γιώργου Καπουτζίδη πως αποχωρεί από τη συγκεκριμένη παραγωγή. Παρ’ όλα αυτά, η παραγωγή και το κανάλι δεν έχουν καταλήξει ακόμα στον παρουσιαστή, παρά μόνον στους τέσσερις coaches:

Την Έλενα Παπαρίζου, τον Πάνο Μουζουράκη, τον Σάκη Ρουβά και τον Κωστή Μαραβέγια. Σταθερή αξία στην ψυχαγωγία του ΣΚΑΪ είναι ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Ο ηθοποιός ήταν από τους πρώτους που ανανέωσε τη συνεργασία του με τον σταθμό, ενώ τα γυρίσματα για την εκπομπή Στην υγειά μας ρε παιδιά πρόκειται να ξεκινήσουν το προσεχές διάστημα.

Πηγή:newsone.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours